Хто став лідерами третього ефіру «Танців з зірками»

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Хто став лідерами третього ефіру | Розважальне шоу | 1+1

Пари, які впевнено йдуть до перемоги.

Поділитися:

Третій ефір нового сезону шоу «Танці з зірками», що відбувся 8 вересня, був сповненим сюрпризів. Зіркові учасники продовжили ділитися своїми історіями, а судді вражали непередбачуваними коментарями та оцінками. 13 пар зачарували унікальними постановками, де за яскравою картинкою ховався надзвичайно глибокий зміст.

Цього разу турнірна таблиця лідерів дещо відрізняється від попередньої. Та для декількох пар верхівка рейтингу вже майже перетворилася на домівку.

Третє місце у списку лідерів ділять дві розкішні пари з однаковою кількістю балів. Даніель Салем та Юлія Сахневич отримали 26 балів. Пізніше до них приєдналися Людмила Барбір та Дмитро Жук.

Даніель та Юлія виконали неповторний фрістайл і легко спокусили ним Франсіско Гомеса. Суддя не приховував, що був вражений їхнім виступом.

Людмила та Дмитро присвятили свій танець темі побутового насильства над жінками. «Не треба терпіти! Треба діяти і змінювати своє життя!» – з такими словами ведуча «Сніданку з 1+1» звернулася до українських жінок.

На другому місці з 27 балами опинилися тріумфатори попереднього ефіру Ксенія Мішина і Женя Кот. Пара виконала неперевершене танго. І глядачі переконалися, що стали свідками чогось більшого, ніж просто танець.

Абсолютними переможцями третього прямого ефіру стали Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. За проникливий вальс пара отримала 28 балів. Зазначимо, що на паркет Анна вийшла попри серйозну травму, яку отримала ще минулого тижня.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ТРЕТЬОГО ЕФІРУ:

Не пропусти четвертий ефір найяскравішого сезону «Танців з зірками» 15 вересня о 21.00 на 1+1. Адже неможливо передбачити, котра з пар полонить серця глядачів і суддів своїм новим танцем. 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

1. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

2. Стають ще ближчими: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вирушили до Грузії

3. Як Катерина Кухар мріє провести старість

4. Чи не завадить травмоване ребро Ксенії Мішиній виступити на «Танцях з зірками»?

5. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

6. Битва Винників і тверк Матвєєвої: Найяскравіші моменти другого ефіру «Танців з зірками» 

Новини по темі