Хто з учасників минулих сезонів «Танців з зірками» повернеться на паркет

Танці з зірками
Хто з учасників минулих сезонів «Танців з зірками» повернеться на паркет | 1+1

Дізнайся подробиці першою!

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться одинадцятий прямий ефір «Танців з зірками», під час якого на паркет повернуться улюблені учасники минулих сезонів.

Так, демонструватиме всю свою танцювальну майстерність та змагатиметься за високі бали від суддів буде не пара, а вже тріо. До кожної пари приєднається ще одна зірка, яка брала участь у минулих сезонах проекту. Творці шоу поки що тримають у таємниці, у якому складі виступатимуть зірки. Проте стало відомо, що вже цієї неділі телеглядачі побачать грузинського бізнесмена, ведучого Іраклі Макацарія, пару якого із Яною Заєць називали однією з найгарячіших минулого року.

Також знову вийде на паркет актор театру і кіно та один з фаворитів минулого сезону Павло Вишняков. Танцюватиме з однією із пар й українська співачка болівійського походження Michelle Andrade, яка минулого року запалювала на паркеті із Євгеном Котом. 

Глядачі знову побачать переможця минулого сезону Ігоря Ласточкіна. Зараз його партнерка Ілона Гвоздьова планує привести до перемоги Володимира Остапчука. Цікаво, що на паркет вийде й інший партнер Ілони – гуморист і тренер «Ліги Сміху» Юрій Ткач. А от з ким саме станцюють Ілона та Володимир, стане відомо вже незабаром. Ім’я ще однієї зірки не розголошується, і її поява у шоу стане справжнім сюрпризом для телеглядачів.

Цієї неділі ведучою балкону, яка буде зустрічати зірок після виступів, стане співачка, телеведуча Регіна Тодоренко. Нагадаємо, що пари, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Їм доведеться продемонструвати танець, який стане для них сюрпризом. Рішення, хто з них пройде далі, прийматимуть судді, оцінюючи технічну підготовку пари. Так, минулої неділі шоу покинула найсексуальніша пара сезону Даніель Салем та Юлія Сахневич, і за звання переможця та кубок «Танців з зірками» наразі змагається лише шість пар.

А поки чекаєш на новий випуск шоу, дивись яскравий анонс:

Більше свіжих новин танцювального проекту читай на нашому сайті: 

1. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

2. Тіна Кароль пригріла спокусника Dan Balan під своїм крилом

3. Катерина Кухар розкритикувала виступ Анни Різатдінової на пуантах

4. «Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі