Ілона Гвоздьова звабливо станцювала під сороміцьку пісню Насті Каменських

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова звабливо станцювала під сороміцьку пісню Насті Каменських Elefante | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Як спекотно!

Поділитися:

Зірка вибухового проекту «Танці з зірками» Ілона Гвоздьова не дозволяє засумувати своїм шанувальникам. Артистка часто ділиться яскравими відео із запальними рухами у своєму мікроблозі. Раніше вона , а днями опублікувала ще один спокусливий ролик.

Так, Ілона показала, як танцює у власній студії під суперхіт NK Elefante. Розпусний трек виконавиці припав до душі не лише українцям, а й мексиканцям та американцям. Його навіть включили до добірки Apple Music USA Shazam Recommends: The Best New Music («Шазам» рекомендує: Найкраща нова музика). Тож не дивно, що зірка обрала саме цей . Звабливі рухи та грайлива усмішка артистки просто приковують погляд. 

Доки всі намагаються дістатися крізь затори до Києва, розбавлю стрічку позитивом, – дотепно прокоментувала відео танцівниця.

Пікантним ролик зробило і спокусливе вбрання Ілони. Короткі обтислі шорти із завищеною талією та топ чорного кольору підкреслили розкішну фігуру зірки та додали відео максимально високого градусу. 

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова не перша зірка, яка не змогла встояти перед запальними ритмами Elefante. Під час презентації хіта у студії «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв також підхопив латиноамериканську хвилю та

Доводили свою майстерність під популярну композицію і учасники «Танців з зірками». Дивись відео та пригадуй, як це було:

Читай також інші новини про зіркову танцівницю:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі