Команда «Танців з зірками» отримала престижну нагороду від відомого видання

Танці з зірками
Команда «Танців з зірками» отримала престижну нагороду від відомого видання | 1+1

Найрейтинговіше танцювальне шоу країни підкорює нові вершини.

Поділитися:

Нещодавно український журнал Viva! відзначив своє 15-річчя. Ведучим вечора став шоумен, півфіналіст шоу «Танців з зірками» Володимир Остапчук. Задля того, щоб привітати улюблене глянцеве видання про зірок на свято завітали ведучі 1+1 та учасники головного танцювального шоу країни. Також відомий журнал провів церемонію нагородження серед представників шоу-бізнесу, в якій команда проекту «Танців з зірками» отримала почесну відзнаку.

Серед гостей була й одна із найтехнічніших пар проекту – Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Вони виконали зворушливий модерн. Свій виступ Анна присвятила маленькому сину Роману, який в одному з ефірів шоу . Чуттєвий номер дуже розчулив гостей вечора, а від підтримок у виконанні гімнасти затамовували подих усі глядачі.

Ще одним приємним сюрпризом вечора став виступ найсексуальнішої пари третього оновленого сезону «Танців з зірками» – Даніеля Салема та Юлії Сахневич. «Ведмедик із великим серцем», – як називали ведучого судді та глядачі шоу, здивував усіх присутніх чуттєвим вальсом. Пара своїм танцем розповіла історію про довгоочікувану зустріч після розлуки.

Також журнал відзначив нагородами талановитих та успішних представників українського шоу-бізнесу. Так, керівник жанрового напрямку Великі розважальні шоу в 1+1 Продакшн Володимир Завадюк отримав престижну нагороду – «Продюсер року». Саме під його керівництвом шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» залишаються найрейтинговішими розважальними проектами країни вже декілька років поспіль. Для Володимира нагорода стала несподіванкою:

«Дякую, Viva! за нагороду – «Продюсер року». Це дуже неочікувано і щиро. Як це бути продюсером? Це наче вести на посадку найбільший боїнг і не боятися турбулентності. Це бути водночас Карабасом-Барабасом та мотиватором. Це щодня знаходити натхнення у кожному прояві життя, навіть тоді, коли не хочеться. Це не боятися вогню. Я хочу сказати дякую нашій команді #bigentertainmentshows, адже без ваших крил нам не злетіти. Я дуже пишаюся кожним із вас – ви команда року, як на мене. І також не можу не згадати про підтримку нашої прес-служби. І наостанок дякую моїй родині, а особливо бабусі, яка завжди вірила в мене».

Нагадаємо, що вже цієї неділі, 24 листопада на 1+1 відбудеться грандіозний суперфінал «Танців з зірками», на якому нарешті назвуть ім’я переможця. За кубок змагатимуться три пари: олімпійська призерка Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, акторка Ксенія Мішина та Женя Кот і гумористка Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. Також під час фіналу головний редактор Viva! Івана Слабошпицька оголосить ім’я фаворита від видання.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

Новини по темі