MARUV влаштувала відверте шоу на пілоні у прямому ефірі

Танці з зірками
MARUV влаштувала відверте шоу на пілоні у прямому ефірі | Танці з зірками | 1+1
Фото: instagram/maruvofficial

18+.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили п'ятий випуск вибухового сезону шоу «Танці з зірками», який пройшов під темою «Рік, який змінив моє життя». Для співачки MARUV — це 2016-й. Зірка розповіла, що пройшла великий творчий шлях (який тривав 10 років), аби досягти успіху:

«Я ходила на усі кастинги. Мені відмовляли. Казали, що я товста і некрасива. Але це мене не зупинило. У 2014-му я потрапила на «Голос країни», який став своєрідним поштовхом. MARUV завжди була зі мною, я лишень довго не знала, як її обізвати. Люблю все містичне, тож мені подобалось слово «мара». Та назватися таким чином — це тупо. Я лягла з цією думкою спати і прокинулась зі словом «марув».

Артистка танцювала під особливу для себе пісню Drunk Groove. Якщо у минулому ефірі глядачів вразила сексуальність гімнастки Анни Різатдінової, то цього разу королевою пристрасті знову стала MARUV. Разом зі своїм партнером Jay зірка виконала звабливий стрип. 

Латекс, надвисокі підбори, яскравий макіяж... MARUV повністю відповідала власному фірмовому образу й почувалася на паркеті як риба у воді. І її пластиці позаздрить кожна! Упевнені, надсексуальні рухи селебріті надихнуть тебе на танці для коханого. Дивись!

Хоча танці MARUV подобались тисячам глядачів, цього випуску вона покинула наше шоу. Зірка закликала усіх фанів не засмучуватися, адже поєднувати співочу кар'єру й танці вдавалося все важче. У своїх Instagram Stories співачка зробила відверту заяву: 

«Друзі, дякую усім, хто мене підтримував. Я вас так люблю! Не засмучуйтесь, адже я навіть радію, що усе так склалось. Цей місяць — надважкий. Жодного вихідного, поганий сон... Сьогодні сил вже не залишилось. Йду щаслива і продовжу працювати над своїм альбомом»

Дивись повний виступ MARUV та Jay: 

Читай також інші новини про улюблену виконавицю

1. MARUV смачно відповіла хейтерам

2. MARUV зізналася, що хотіла б у собі змінити

3. MARUV влаштувала дівич-вечір для Катерини Кухар (відео)

4. «Коли ми познайомились, я була великою і товстою»: Історія кохання MARUV та її чоловіка

5. Уже сумує: Катерина Кухар в авто наспівує хіт MARUV

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі