MARUV влаштувала дівич-вечір для Катерини Кухар (відео)

Танці з зірками
MARUV подарувала стриптиз Катерині Кухар (ВІДЕО) | Танці з зірками | 1+1

Не так собі суддя його уявляла...

Поділитися:

Під час останнього прямого ефіру «Танців з зірками» на паркеті панувала атмосфера кохання і романтики. І не лише завдяки особистим історіям учасників, які вони наважилися вперше розповісти на всю країну, а й через урочисту подію — весілля Катерини Кухар

Минулими вихідними прима-балерина та її коханий, Олександр Стоянов, офіційно розписалися. Творці проекту «Танці з зірками» вирішили зробити молодятам подарунок і влаштували весільну церемонію в прямому ефірі

Та на цьому сюрпризи для Катерини Кухар не закінчилися. MARUV, яка три тижні поспіль завершувала свої виступи з хореографом Jay подарунками для судді, знову не залишилася осторонь. 

«Зачекайте! Невже ви думали, що я прийду без подарунка? — заінтригувала співачка. — Катерино, у вас не було дівич-вечора, розумієте? Тому... uncomfortable surprise в студію!».

Подарунок нареченій продовжив яскраве дійство, яким пара вражала на паркеті. Катерина Кухар отримала змогу насолодитися експрес-версією дівич-вечора з усіма його традиційними складовими — шалені подружки, танці на столі та чоловічий стриптиз. 

MARUV, Jay та їхня команда показали такий запал, що Кухар схвилювалася не на жарт: 

Я навіть злякалася, що зараз ви будете красти наречену… 

У будь-якому випадку парі вдалося підлеститися до суворої судді та отримати від неї максимальні 10 балів. Їхній виступ вона назвала арт-хайпом, а ось самі учасники придумали для нього власний термін: 

«Ми виконали «пацандобль» — суміш класичного пасадоблю і пацанської двіжухи, — розповів хореограф Jay 1plus1.ua. — Він у колоритній вуличній стилістиці, веселий, але водночас про любов. Адже такі історії справді трапляються в невеликих містах, районах, селах. Двоє зустрічаються на вечірці, їм зносить дах і вони вриваються в божевільний танець (усміхається). Круто, що у нас з'явилася можливість втілити таку ідею на проекті».

Дивись на власні очі «пацандобль» у виконанні MARUV і Jay на нашому сайті:

Також читай інші новини про учасників:

1. «Коли ми познайомились, я була великою і товстою»: Історія кохання MARUV та її чоловіка

2. «Трусики красиві»: Реакція 80-річної бабусі MARUV на танці онучки

3. Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками»

4. Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

5. Вікторіанський шик: MARUV і JAY у новій епатажній фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі