«Трусики красиві»: Реакція 80-річної бабусі MARUV на танці онучки

Танці з зірками
«Трусики красиві»: Як 80-річна бабуся MARUV відреагувала на танці онучки | Танці з зірками | 1+1
1plus1.ua

Стид і срам?

Поділитися:

Минулої неділі відбувся другий ефір проекту «Танці з зірками», який потішив шанувальників новою порцією зіркової хореографії. Однак серед новоспечених танцівників є й такі, на виступи яких глядачі чекають з особливим зацікавленням. Серед них – MARUV і JAY, дебютний танець яких набрав понад 894 тисячі переглядів на Youtube.

Учасники та судді проекту швидко переконалися, що з фривольностями в епатажного тандему проблем не буде, тож стали дорікати парі класикою. «Чекаємо на вальс у вашому виконанні», – найчастіший закид у бік артистки. Вони просили – вона почула. І результат здивував усіх.

«Я дотримуюся традиційних поглядів на вальс, але танцівників у латексі бачу вперше. І, ви знаєте, як не дивно, але сподобалося. Навіть від себе не очікував», – прокоментував виступ MARUV Влад Яма.

Зазначимо, другий ефір став вечором зіркових кумирів, і цей танець співачка присвятила своїй сучасній 80-річній бабусі, яка добре знає, у білизні немає нічого сороміцького:

«Моїй бабусі майже 80 років, і їй подобається. Завжди телефонує та каже: «Аню, клас, трусики красиві, все було гарно». Вона дуже багато в мене вклала, тому мій кумир – бабуся. Сподіваюся, бабцю, ти оціниш. Знаю, що ти дивишся по той бік екрану. Цей танець для тебе. Я тебе дуже люблю».

Яким був віденський вальс у виконанні MARUV і JAY – дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про учасників «Танців з зірками»:

1. Чому Людмила Барбір боялася виконувати танець про принцесу Діану

2. Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка

3. Винник, Яма чи Остапчук: Хто гідний звання «улюбленця вовчиць»?

Новини по темі