Могилевська і Яма через 13 років повернулись на «Танці з зірками» (відео)

Танці з зірками
Наталія Могилевська і Влад Яма через 13 років повернулись на «Танці з зірками» (відео) | Розважальне шоу | 1+1
Фото: instagram/vladyama_official Verified

Легендарна пара.

Поділитися:

Минулий ефір вибухових «Танців з зірками», який відбувся 3 листопада, не дарма охрестили вечором повернення легенд. Глядачі побачили виступи яскравих тріо – до кожної з пар приєдналися учасник чи учасниця попередніх сезонів.  

Та все ж чи не найяскравішим моментом випуску став «камбек» дуету, який ще далекого 2006-го полонив серця мільйонів українців. Влад Яма та Наталія Могилевська створили разом вдосталь видовищних номерів. Тож ще один їхній виступ став напрочуд хвилюючим моментом 11 ефіру шоу. А ведучий проекту Юрій Горбунов влучно зазначив, що на повернення цієї пари шанувальники «Танців з зірками» чекали довгих 13 років.

Так, нині суддя проекту Влад Яма пригадав, як починалася їхня з Наталею історія на «Танцях...», адже вони обоє на проекті опинилися випадково. Та, як виявилося згодом, це таки була доля.

До слова, для цього виступу з колишнім партнером Могилевська обрала власну пісню «Этот танец». І це надзвичайно символічно, а все через рядки «Я сама выбирала этот танец, танцевать я хотела с тобой». І цього вечора присвячені вони були лише Владові. Переглянь зворушливий виступ:

Найсвіжіші новини про «Танці з зірками» читай тут:

1. Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

2. Гвоздьова підтримала дружину Остапчука після новини про розлучення

3. Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю головою

4. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

5. Тіна Кароль пригріла спокусника Dan Balan під своїм крилом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі