«Танці з зірками» 11 випуск онлайн – прямий ефір 3.11.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 11 випуск онлайн – прямий ефір 3.11.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 3 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 3 листопада, глядачі 1+1 побачили 11 прямий ефір вибухових «Танців з зірками». Цього разу темою вечора стало повернення героїв. Так, учасники попередніх сезонів танцювального шоу отримали нагоду пригадати, як все було, та у складі тріо ще раз випробувати свої сили на паркеті. 

Вечір традиційно провели шоумен Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. А на балконі зіркових учасників чекала співачка та ведуча Регіна Тодоренко.

Цього разу вечір танцю відкрила пара Олексія Яровенка та Олени Шоптенко. У нестримному пасодоблі до них приєднався учасник попереднього сезону шоу, актор Павло Вишняков. Тріо виконало свій танець під гарячу латиноамериканську композицію. Легендарний суддя проекту Григорій Чапкіс зазначив, що Олексієві за тиждень вдалося значно «наростити» свій потенціал. А всесвітньовідомий хореограф Франсіско Гомес нарешті подарував білоруському красеню своє коронне «love love love».

Наступними на паркет вийшли Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. Їхня пара ще жодного разу не опинялась у зоні ризику. Вікторія та Дмитро не приховують, що налаштовані на перемогу. Цей вечір разом із ними запалював харизматичний ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін. Тріо станцювало гарячу самбу, однак отримало від суддів не надто схвальні відгуки.

Ксенія Мішина та Женя Кот – чи не найспекотніша пара проекту. Та цього вечора вогню на паркеті було через край, до них приєдналася колишня партнерка Євгена Michelle Andrade. Пристрасне танго втрьох полонило серця глядачів та ведучих, і навіть температура у знімальному павільйоні помітно зросла. І за свій виступ тріо отримало максимальний бал від усіх суддів проекту.

До енергійної пари Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової цього ефіру приєднався переможець попереднього сезону «Танців з зірками» Ігор Ласточкін. Минулого тижня на плечі «Вови-бальніка» звалилося чимало негараздів. Та своїм запальним диско під відомий хіт Pineda Raining Men телеведучий довів – show must go on. І його палко підтримала сувора суддя шоу Катерина Кухар – поставила Володимирові та Ілоні найвищий бал.

Минулого ефіру одній з головних претенденток на перемогу Анні Різатдіновій стало зле просто на паркеті. Та вона не готова так легко здатись. Так,  у компанії двох гарячих красенів Олександра Прохорова та Іраклі Макацарія спортсменка запалила серця глядачів пристрасним ча-ча-ча. Додала їхньому виступу вогню надпопулярна композиція Shawn Mendes та Camila Cabello Señorita. І, ніби двох спокусників дівчині було замало, у фіналі виступу на паркет впевнено вийшов Даніель Салем.

Останніми на танцювальний паркет цього разу вийшли Олена Кравець та Макс Леонов. Минулого разу зірці «95 кварталу» довелося танцювати за життя. Тож цього вечора підтримати її прийшов колега Юрій Ткач. Під всесвітньовідомий хіт ізраїльської співачки Netta Toy тріо виконало пристрасну самбу. Так, навіть Катерина Кухар зазначила, що це був найкращий виступ Олени за 11 ефірів і подарувала акторці символ прихильності – червону троянду.

Найсвіжіші новини про «Танці з зірками» читай тут:

1. Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

2. Гвоздьова підтримала дружину Остапчука після новини про розлучення

3. Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю головою

4. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

5. Тіна Кароль пригріла спокусника Dan Balan під своїм крилом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі