«Танці з зірками» 3 випуск онлайн – прямий ефір 8.09.2019

Танці з зірками
Танці з зірками 3 випуск онлайн – прямий ефір 8.09.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 8 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 8 вересня о 21:00, відбувся третій ефір вибухового шоу «Танці з зірками». 13 розкішних пар судили король бального танцю Влад Яма, українська прима-балерина Катерина Кухар, а також хореограф світового масштабу Франсіско Гомес. Хто у попередньому ефірі опинився серед лідерів, можна дізнатися за посиланням

Першими глядачів зустріли незмінні ведучі проекту – шоумен Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. А на балконі зіркові пари чекала легендарна українська співачка Наталія Могилевська

Третій прямий ефір був присвячений українським музичним хітам. 

Цього разу вечір танцю відкрила пара Олексія Яровенко та Олени Шоптенко. Білоруський актор зізнався Україні в любові, а все тому, що зустрів тут кохану дружину. Свій танець пара присвятила поверненню українських полонених на Батьківщину. Вони непередбачувані, як спекотна румба, яку танцювали сьогодні під пісню Андрія Хливнюка та Тіни Кароль «Безодня». Тож цього разу Олексієві вдалося полонити серце суворої прими-балерини Катерини Кухар.

Після того, як TAYANNA та Ігор Кузьменко раптово вибули з проекту, глядачі з недовірою поглянули на пару Михайла Кукуюка та Лізи Дружиніної. Колега актора співачка Оля Полякова вмить стала на їхній захист, та дехто все ж переконаний – першими паркет мали залишити саме вони. Тож сьогодні у своєму ліричному хіп-хопі пара зробила ставку на «хайпі». До слова, гучний хіт «Охрана отмєна», під який вони танцювали, виконала особисто Jerry Heil. Однак судді не приховували, що від Михайла та Лізи очікували більшого.

Після драматичного перевтілення у попередньому ефірі ведучий Даніель Салем повертає своє звання секс-символа проеку – заради ефектного виступу він продемонстрував на паркеті оголений торс. Пара Даніеля та Юлії Сахневич зачарувала гарячим фрістайлом під спокусливу композицію Гайтани «Шаленій». Суддя проекту Франсіско Гомес не стримав емоцій від їхнього виступу: «Ви летите понад хмар», – прокоментував хореограф.

Українська ведуча Надія Матвєєва не боїться кардинальних перевтілень. Ще минулого разу вона запалювала під один із хітів Джей Ло, а вже сьогодні своїм виступом розкриває тему материнства. Надія та її партнер Валерій Шохін подарували нам трепетний віденський вальс під до болю в серці знайому «Пісню про рушник». Після їхнього виступу на очах глядачів бриніли сльози.

Наступними паркет підкорювали Людмила Барбір та Дмитро Жук. Їхня пара вже встигла довести – конкуренція з ними буде нелегкою. Особливо уважно за виступом «української Моніки Беллуччі» спостерігає гімнастка Анна Різатдінова, яка вже нарекла ведучу «Сніданку з 1+1» своєю головною суперницею. Сьогоднішнім виступом пара торкнулася непростої теми домашнього насильства. Людмила та Дмитро подарували нам видовищний пасодобль під всесвітньовідомий хіт гурту KAZKA «Плакала». «Людмило, і знов фіалка розцвіла», – схвально прокоментувала виступ суддя проекту Катерина Кухар.

Дзідзьо та Яна Цибульська вирішили не виходити з образу після попереднього ефіру та свій новий виступ присвятили українським традиціям. Вони показали глядачам відвертий фольк-модер під народну пісню «Під облачком». Влад Яма мусив зізнатися, що нарешті побачив у виступах пари силу, однак над технікою ще потрібно працювати.

У минулому ефірі Ксенія Мішина та Женя Кот ненадовго вийшли зі свого пристрасного амплуа. Та дуже швидко пара зрозуміла, що погасити полум’я, яке спалахнуло в їхніх серцях, уже ніщо не зможе. Тож сьогодні вони приготували для нас надзвичайно драматичне танго під композицію Анастасії Приходько «Саме той». І не дивуйся, якщо тобі здалося, ніби під час виступу в павільйоні «Танців з зірками» Ксенія та Женя зосталися на самоті. Тож не дивно, що після закінчення їхнього номера в залі на мить запала тиша.

Український ведучий Володимир Остапчук вже встиг побувати і запальною «гусінню», і Олегом Винником, тож настав час для проникливого виступу. Цього разу він та Ілона Гвоздьова виконали емоційний фокстрот під чуттєву композицію Сергія Бабкіна «Пробач». І їхні зусилля не були марними. Так, після цього виступу суворий суддя Влад Яма зізнався, що на його думку, саме цей сезон шоу – найсильніший. А от відвертій Катерині Кухар у виступі пари не вистачило пристрасті.

Акторка «Кварталу 95» Олена Кравець у парі з Максом Леоновим станцювали запальну сальсу під хіт популярного українського гурту «Время и Стекло» «Дим». Минулого ефіру ця розкішна пара опинилася серед лідерів. Тож сьогодні вони вийшли на паркет, аби остаточно полонити серця глядачів і суддів. Без перебільшення можемо сказати – від їхнього виступу ледь не спалахнув паркет. Однак незворушні судді одноголосно заявили, що чекають від Олени більшого.

«Тримай мене міцно одною рукою», – рядок мов про стосунки партнерів на паркеті. Анна Різатдінова та Олександр  Прохоров своїм проникливим вальсом під пісню Христини Соловій «Тримай» переконали нас – без повної довіри у танці не обійтися. Певно, судді повірили в історію пари, адже поставили Анні та Олександру високі бали. До слова, українська гімнастка відважно вийшла на паркет навіть попри травму, яку отримала ще тиждень тому.

Минулого ефіру власник чорного «бумера» Серьога опинився у зоні ризику. Тож сьогодні заради успіху він готовий навіть лягти в домовину. Так, з партнеркою Аделіною Делі він станцював містичний ф’южн під легендарну українську пісню про дівчат-чарівниць «Ой не ходи Грицю». Багатьом забракло б хоробрості для такого номера, але не відчайдушному Серьозі. «У вашій скринці повно сюрпризів», – такими словами підсумувала виступ пари Катерина Кухар.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар знову здивували запальними викрутасами. Цього разу в їхньому виконанні ми побачили хіп-хоп. Та номер дуету був значно серйознішим, ніж міг видатися на перший погляд. Річ у тім, що свій виступ пара присвятила боротьбі з булінгом. До слова, запалу цьому танцю додала українська реперка Alina Pash. Просто у прямому ефірі «Танців з зірками» вона подарувала парі Вікторії та Дмитра й усім глядачам свій відомий хіт «Падло».

І вже традиційно останньою на паркет вийшла «королева латексу» MARUV. У попередньому випуску шоу вона здивувала нас ніжним віденським вальсом, а тепер підкорила контемпорарі. Пара MARUV і Jay танцювали під пісню Джамали «Чому квіти мають очі». Зворушливий виступ співачка присвятила всім, хто йде до своєї мрії. Хай там як, пара почула жорстку критику від зазвичай привітного Франсіско Гомеса. А от Влад Яма поставив їм максимальний бал.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

1. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

2. Стають ще ближчими: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вирушили до Грузії

3. Як Катерина Кухар мріє провести старість

4. Чи не завадить травмоване ребро Ксенії Мішиній виступити на «Танцях з зірками»?

5. «Уже десять років чоловік ділить мене з роботою»: Ексклюзивне інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою

6. Битва Винників і тверк Матвєєвої: Найяскравіші моменти другого ефіру «Танців з зірками»

Новини по темі