Найпроникливіші контемпорарі на «Танцях з зірками» (відео)

Танці з зірками
 «Танці з зірками»: Найпроникливіші контемпорарі на шоу (відео) | 1+1

Ці постановки торкаються сердець.

Поділитися:

Контемпорарі – один із найліричніших стилів танцю. Він гармонійно поєднує в собі рухи, емоції та почуття. Саме завдяки мові тіла та цьому чуттєвому стилю учасники «Танців з зірками» розповіли про свої найінтимніші історії та сердечні переживання. Дивись 10 незабутніх танців та надихайся разом із нами.

Емоційний контемпорарі Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка

Якою ми тільки не бачили легенду шоу Наталію Могилевську. Співачка була різною: ніжною, чуттєвою, темпераментною, сексуальною та пристрасною. Але завдяки цьому контемпу глядачі побачили її справжньою та беззахисною.

 

Гармонійний контемпорарі Олени Шоптенко та Ахтема Сеітаблаєва

Одна з найсильніших пар першого сезону оновлених «Танців…» подарувала неймовірно сумну історію кохання, яке не витримало непростих випробувань долі. І хоча суддям не вистачило щирих емоцій, глядачі були зворушені виступом Олени й Ахтема.

 

Проникливий контемпорарі Наді Дорофєєвої та Ігоря Кузьменка

Фіналісти першого сезону оновлених «Танців…» обмінялися партнерами – і не прогадали. Вони вразили усіх своєю неймовірною глибиною та болем, яким був пронизаний весь виступ. Пара розповіла історію про тяжкі стосунки та про те, як важливо пробачати одне одного.

 

Сімейний контемпорарі Сергія та Сніжани Бабкіних

Вперше в історії шоу взяла участь зіркова сімейна пара – й одразу ж зачарувала всіх своїми ніжними почуттями одне до одного. Контемп від Бабкіних – справжнє мистецтво, в якому гармонійно поєднались кохання та магія рухів.

  

Тендітний контемпорарі Ігоря Ласточкіна та Катерини Белявської

Талановитий комік та переможець другого сезону оновлених «Танців…» у контемпорарі показав себе в зовсім іншому амплуа: актор став закоханою лялькою-маріонеткою, але фінал цієї зворушливої історії, на жаль, не закінчився щасливо.

 

Журливий контемпорарі Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової

Трагічна історія кохання з фільму «Титанік» та улюблені герої Джек та Роуз на «Танцях…», що може бути зворушливіше? На декілька хвилин паркет став судном, але, на щастя, ніхто не потонув, хіба що від сліз!

 

Звабливий контемпорарі Людмили Барбір та Дмитра Жука

Ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір прийшла на проект, щоб показати інший бік своєї жіночої душі – і це їй вдалося. Вже у першому ефірі Людмила своєю звабливістю та сексуальністю змусила затамувати подих кожного глядача.

 

Відвертий контемпорарі Олексія Яровенка та Олени Шоптенко

У третьому сезоні оновлених «Танців…» актор зізнався, що в дитинстві йому дуже бракувало тепла та любові від батьків. Своїм танцем пара хотіла звернути увагу на родинні проблеми та дитячі переживання.

 

Зворушливий контемпорарі Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара

Цей виступ гумористка присвятила своїй колезі та подрузі – Марині Поплавській, яка загинула в автокатастрофі. Пара нагадала, що потрібно цінувати кожну секунду поруч із рідними людьми та частіше говорити їм теплі слова.

 

Ліричний контемпорарі MARUV та JAY

Усі звикли до сексуального образу зірки, але в контемпі вона показала себе зовсім з іншого боку – ніжною, тендітною та зворушливою.  Пара присвятила танець всім, хто крокує до своєї мрії. Без латексу, але в червоній сукні – дівчина вкотре закохала в себе глядачів!

 

Читай ще більше новин про улюблене шоу:

1. Найчуттєвіші вальси на «Танцях з зірками» (відео)

2. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

3. Анна Різатдінова показала, як виконує ризикований танцювальний трюк (відео)

4. Остапчук показав, як репетирував видовищний трюк із Гвоздьовою (відео)

5. Руслан Сенічкін присвятив танець Людмилі Барбір (відео)

Новини по темі