Журнал «VIVA!» присвятив учасникам «Танців з зірками» одразу чотири обкладинки

Танці з зірками
Глянець «VIVA!» присвятив учасникам «Танців з зірками» чотири обкладинки | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Дізнайся, хто прикрасив відомий глянець.

Поділитися:

Щороку «VIVA!» стежить за проектом «Танці з зірками» та обирає своїх фаворитів, які з’являються на обкладинках і дають ексклюзивні подробиці про участь в шоу. Так, улюбленцями глянцю стали харизматичний Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова, яскраві Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, пристрасний Даніель Салем та Юлія Сахневич і жіночна Олена Кравець з благородним Максом Леоновим.

Сьогодні вранці у студії «Сніданку з 1+1» дві зіркові пари разом з головним редактором глянцю Іванною Слабошпицькою презентували номер. 

«Цього сезону на проекті зібралось безліч талановитих пар, яких нам дуже захотілося нагородити й виокремити за їхні успіхи на паркеті», – розповіла Іванна Слабошпицька.

У кожному номері зірки розповідають про свою участь у проекті та життя після нього. Акторка «95 Кварталу» Олена Кравець поділилася з читачами, як вони з Максом Леоновим готувалися вийти на паркет: «Макс завжди перед виходом натирав мені підошву туфлів спеціальною щіточкою, щоб вони не були слизькими. Частіше за все моє серце витанцьовувало свої такти від неймовірного хвилювання. Ми бралися за руки, дивилися в очі, відчували одне одного  і бігли на свій виступ».

Срібна призерка проекту «Танці з зірками» Анна Різатдінова розповіла, що Олександр Прохоров ідеальний партнер. Володимир Остапчук, який також отримав особливу нагороду від видання, дав поради майбутнім учасникам.

А Даніель Салем вперше розказав про інші таланти: «Я добре їжджу верхи, вмію фехтувати, плавати. А ще красиво падаю (сміється). Є така чудова приказка: «Ти не зрозумієш, в чому ти талановитий, поки не спробуєш це».

Тому я намагаюся завжди чимось займатися, шукати щось цікаве для себе. У мене є хист до вивчення іноземних мов. Мені це подобається. Подобається подорожувати й володіти хоча б на елементарному рівні мовою тієї країни, в якій перебуваю, щоб спілкуватися й не загубитися в місті».

До слова, повні інтерв’ю з учасниками «Танців з зірками» знайдете у новому випуску глянцевого видання «VIVA!».

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі