Підмітав вулиці та працював у моргу: Даніель Салем про свій шлях до успіху

Танці з зірками
Даніель Салем розповів про непростий шлях до успіху | Зіркове життя | 1+1
1plus1.ua

Учасник «Танців з зірками» здивував зізнанням.

Поділитися:

Минулої неділі відбувся перший ефір шоу «Танці з зірками». І ведучий, актор та ресторатор Даніель Салем вже встиг отримати титул секс-символа нового сезону проекту. Він вважає себе поганим хлопцем, якому страшенно пощастило, адже йому дісталася найсексуальніша партнерка проекту – Юлія Сахневич.

Чи вдасться Салему наступити на хвоста одразу двом найгарячішим танцівникам минулого сезону – Іраклі Макацарія та Павлу Вишнякову – дізнаємося згодом. Та чи справді Даніель – bad boy? Адже навряд поганий хлопець чистив би чоботи на площі для того, щоб заробити на цукерки для своїх сестер.

Про непростий шлях до омріяної кар’єри артист розповів у своєму першому щоденнику для «Танців з зірками» – і ця історія вас здивує.

«Першу роботу я отримав у 8 років. Чистив взуття на площі. Усі гроші витрачав на смаколики для сестер. За своє життя я змінив багато професій. Працював на заправці, у моргу, кельнером, відчиняв двері в готелі, варив каву. Вулиці я також підмітав, і моя була найчистішою», – відверто розповів учасник.

Схоже, за маскою сексуального мачо таки можна побачити дещо більше за звабу. З нетерпінням чекаємо на нові танці від Салема та певні, що жіноча аудиторія проекту з першого погляду закохалася в хорошого поганого хлопця не лише через його сексуальність.

Яким був перший номер Даніеля Салема на проекті «Танці з зірками» – дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про шоу «Танці з зірками»:

1. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV

2. Олег Винник стане ведучим другого ефіру «Танців з зірками»

3. Серьога показав синів, яких виховує сам

Новини по темі