Помста за зраду: MARUV отруїла партнера з «Танців…» (відео)

Танці з зірками
MARUV отруїла партнера з «Танців…» в новому кліпі на пісню If You Want Her (відео)
Фото: instagram/jay.dmitriy.enko.reality

Співачка презентувала новий кліп в українському стилі.

Поділитися:

Понад місяць тому в соцмережах MARUV з’явилася неочікувано ніжна світлина – співачка позувала в красивому українському вбранні. Мереживо та вінок із маковим цвітом – нетиповий образ для епатажної артистки. Та підпис під фото натякнув, що це кадр зі зйомок нового кліпу.

Фото: instagram/maruvofficial

Фанати довго чекали, аби врешті-решт побачити улюблену виконавицю в новому амплуа. Втім, упродовж листопада вона встигла випустити вже три кліпи, а довгоочікуваного перевтілення так і не сталося. Та сьогодні, 29 листопада, світ побачив завершальний, четвертий епізод її пекельного «роману» Hellcat Story – і він не розчарував.

Справді, чотири кліпи складаються в цільну історію про нещасливе кохання. У першій серії To Be Mine героїня закохується та намагається привабити судженого магічними ритуалами. У другому кліпі Don't Stop між нею та коханим розпалюється нестримна пристрасть, але в наступному епізоді Don't U Waste My Time його заскочили за зрадою.

Фото: instagram/maruvofficial

Холоднокровну помсту MARUV залишила для кінцевого кліпу If You Want Her. У ньому, як і в попередніх роботах, знявся партнер співачки з «Танців з зірками» JAY. У відео ображена наречена готує для зрадника прощальний коровай: він мав пов’язати їхні долі, проте закрив його очі назавжди. Вмикай кліп:

Найцікавіші музичні новинки за останній час:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі