Прощання з Чапкісом: де і коли відбудеться похорон хореографа

Танці з зірками
Григорій Чапкіс помер: де і коли похоронять хореографа

Вночі 13 червня помер Григорій Чапкіс, відомий хореограф та суддя шоу «Танці з зірками». Про це повідомив його син Грег на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно стали відомі дати прощання з Чапкісом.

Поділитися:

Вчора син Григорія Чапкіса поділився зворушливим танцем з батьком. На сторінці Грега з'явилася також дата та місце церемонії прощання з Григорієм Чапкісом — легендарним хореографом.

Прощання з великим артистом та танцівником Григорієм Миколайовичем Чапкісом відбудеться 18 червня в Клубі Кабінету міністрів (вул. Інститутська, 7) з 11:00 до 13:00, а сам похорон з 13:00 до 15:00 пройде на Байковому кладовищі.

Причиною смерті хореографа є не пролікована вчасно пневмонія та похилий вік. За останні місці життя Григорій Чапкіс тричі лежав в реанімації Київської клінічної лікарні.

Вчора, 14 червня, в денному шоу «Твій день» відбувся марафон спогадів досягнень Григорія Чапкіса. Ведучі спілкувалися із зірками, які розповідали теплі історії про артиста, а також завітали в танцювальну студію, де танцівник тренував студентів.

Новини по темі