Схудла Шоптенко вийшла на паркет у спокусливій комбінації (відео)

Танці з зірками
Схудла Олена Шоптенко вийшла на паркет у спокусливій комбінації | Танці з зірками | 1+1

Разом з Олексієм Яровенком зірка виконала пристрасне ча-ча-ча.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили другий випуск вибухового сезону шоу «Танці з зірками», присвяченого кумирам. Захопили увагу глядачів й пройшли до наступного ефіру пара Олексій Яровенко та Олена Шоптенко. Вони виконали спокусливе ча-ча-ча на честь музиканта Джеймса Брауна. 

Цього вечора Олена Шоптенко вирішила зробити ставку на сексуальність. Танцівниця вийшла на паркет у відвертій білій комбінації із корсетом на грайливих зав'язках і надкороткою спідницею.

Під легендарний хіт «I feel good» ча-ча-ча розпочалося із гарячих рухів Шоптенко у ванній кімнаті. Згодом до неї приєднався й Олексій, і танцівники сплелись у танці. 

Такі відвертості від пари не зміг не прокоментувати суддя шоу Влад Яма:

«Олексію, коли твоя дівчина стоїть біля раковини в такому одязі чи білизні, трохи нахилившись вперед і чистячи зуби, справжній чоловік підходить до неї ззаду трохи по-іншому. Олено, наскільки ж ретельно потрібно готуватися до номеру, щоб танцювати навіть на унітазі!»

І хоча зіркове журі оцінило сексуальне виконання ча-ча-ча від Олексія й Олени, вони не були щедрими на оцінки. Судді зауважили, що на їхню думку, актору не вистачило технічкої підготовки. Таким чином, вони поставили парі лише 17 балів. Але це не завадило Яровенку та Шоптенко потрапити до наступного ефіру шоу, адже глядачам сподобався їхній танець. 

Дивись відео із виступом танцівників: 

Нагадуємо, що глядачі 1+1 побачать новий випуск «Танців з зірками» вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Більше свіжих новин про улюблене танцювальне шоу читай на нашому сайті: 

1. Несподівано: Катерина Кухар вчить балету Серьогу (відео)

2. «Трусики красиві»: Реакція 80-річної бабусі MARUV на танці онучки

3. Чому Людмила Барбір боялася виконувати танець про принцесу Діану

4. Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка

5. Катерина Кухар розчулилась до сліз у прямому ефірі «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

 

Новини по темі