Чому Людмила Барбір боялася виконувати танець про принцесу Діану

Танці з зірками
Чому Людмила Барбір боялася виконувати танець про принцесу Діану | Зіркове життя | 1+1

Вона вражає хоробрістю.

Поділитися:

У неділю, 1 вересня, глядачі 1+1 побачили другий прямий ефір нового сезону «Танців з зірками». Цього разу вечір був присвячений кумирам.

Так, у своєму виступі ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір висвітлила гірку історію останнього моменту життя принцеси Діани. Емоційний ф’южн розчулив суддів та глядачів, а під час фіналу номера шкірою побігли мурахи.

Тож за лаштунками шоу ми поцікавилися у телезірки, як вона готувалася до такого містичного виступу. Адже часто актори (а за освітою Людмила саме акторка) уникають трагічних ролей.

Я думала про ці забобони, але старалася такі думки від себе прогнати, – зізналася ведуча.

Виявляється, за день до другого прямого ефіру дорогою на репетицію вона побачила наслідки страшної автомобільної аварії. «Усе навколо було всипане розбитим склом. Ми довго простояли в заторі, і на тренування я запізнилася. А хотіла ж приїхати раніше», – розповіла Людмила. Вражає те, що саме у той день, 31 серпня, була 22-га річниця загибелі Леді Ді.  

Цей дивний випадок доводить, що життя творчих людей сповнене містики та магії. І треба бути обережним, коли втілюєш складну історію в життя.

Та, безперечно, Людмила Барбір та її партнер Дмитро Жук доклали неймовірних зусиль, аби ця драматична історія ожила на паркеті. Дивися зворушливий виступ пари:

Найцікавіші новини про «Танці з зірками» читай тут:

1. Яка пара вибула у другому ефірі «Танців з зірками»

2. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

3. «Доведу до сказу», — Гвоздьова про амбітні плани на Остапчука

4. Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками»

5. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV

6. Серьога показав синів, яких виховує сам

Новини по темі