Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у другому ефірі (ВІДЕО)

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: виступи учасників у другому ефірі (відео)

Другий ефір "Танців з зірками" 2021 присвячений коханню. Дивись, як розповідали про це почуття танцями на паркеті.

Поділитися:

Другий ефір грандіозного шоу «Танці з зірками» був присвячений темі кохання. Які ж саме танці зірки присвятили сьогодні своїм коханим? Давайте дивитися! Нагадуємо, що квитки на прямі ефіри можна придбати за посиланням: ticketsbox.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТанці з зірками 2021: всі виступи учасників у першому ефірі (відео)

«Вечір кохання» на головному паркеті країни розпочався з традиційного феєричного номеру відкриття.

Дивіться, як розповідали танцями про кохання наші пари-учасниці.

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков

Відкрили другий ефір пара Олександра Заріцька та Юрій Мєшков видовищним бродвеєм. Олександра перевтілилася в образ спокусливої Мерилін Монро та вразила всіх шпагатом.

Станіслав Горуна та Даніелла Преап

Сьогодні Станіслав Горуна разом зі своєю партнеркою Даніеллою Преап дивували танцем кохання румбою. Свій виступ Станіслав присвятив своїй коханій дружині та зізнався, як сильно він любить її і сина. Дружина каратиста підтримувала його в залі.

Lida Lee та Олексій Базела

Ця пара сьогодні танцювала пристрастне танго. Ліда зізналася, що хоче не лише перемогти, а й мотивувати людей протистояти аб'юзу і токсичним стосункам. Вперше співачка розповіла про те, що її колишній хлопець її ображав

Євгенія Власова та Максим Леонов

Чи відпустила Євгенія стосунки із колишнім чоловіком і чи пробачила його? Співачка чесно відповідає на це запитання. Свій повільний фокстрот пара присвятила доньці Євгенії, заради якої співачка і прийшла на проєкт.

Артур Логай та Анна Кареліна

Свій День народження Артур Логай зустрів на паркеті "Танців з зірками". Він отримав привітання від коханої дружини та синів, які прийшли підтримати тата на ефірі. А свій пасодобль Артур присвятив саме дружині, яку, зізнається, любить понад усе.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар

Сьогоднішній квікстеп Оля присвятила своєму коханому, італійському шпажисту Луїджі Самеле. Він занадто скучив за Ольгою, тому не втримався, і приїхав навідати її з Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який сюрприз Ользі Харлан зробив коханий Луїджі Самеле (відео)

JAMALA та Антон Нестерко

Чуттєву сальсу JAMALA присвятила коханому чоловікові. 

Олексій Суровцев та Марія Колосова

Минулого ефіру ця пара була аутсайдерами. Чи виправить ситуацію їхнє сьогоднішнє диско? На паркеті до Олексія приєдналася його кохана Анна Скворцова, чемпіонка Arnold Classic в категорії "фітнес-бікіні".

Дмитро Каднай та Аліна Лі

Сьогодні лідери минулого ефіру танцювали аргентинське танго. Чи дозволить цей танець втримати їм першість? Ходять чутки, що Дмитро справжній ловелас, проте зізнався, що його серце вільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДмитро Каднай поголив вуса та оголив емоції: "Наразі моє серце вільне"

Олександра Машлятіна і Денис Самсон

Пара станцювала віденський вальс. Нова партнерка Дениса замінила Анастасію Оруджеву, яка припинила участь у проєкті через травму коліна.

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук

Чи впоралася ця пара зі знаменитою самбою-вбивцею? Та чи сподобався його виступ коханій дружині, яка підтримала Костянтина під час включення? Ще колегу прийшли підтримати колеги по серіалу "Ромео та Джульєта з Черкас", прем'єра якого відбудеться вже 13 вересня о 22.00 на телеканалі ТЕТ. Чи вразив своїм виступом колег Костянтин Войтенко?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСімейна драма на «Танцях з зірками»: Костянтин Войтенко намагається врятувати шлюб

Олег Фагот Михайлюта та Катерина Тришина

Свій контемп Олег Фагот Михайлюта присвятив своїй коханій – відомій стилістці Олі Навроцькій, з якою, до речі, вже зустрічається близько 10 років.

Іван Люленов та Яна Цибульська

Зірка «Ліги Сміху» Іван Люленов та Яна Цибульська запалять паркет, виконавши джайв. Іван перевтілився у справжнього супермена, який рятує свою кохану від хуліганів. 

MЕLOVIN та Єлизавета Русіна

Ця епатажна пара виконає повільний вальс і назває свій танець соціальним. Головний його меседж: «Ми всі різні, ми всі рівні».

В другому ефірі за правилами шоу паркет покидає одна із пар за підсумками глядацького голосування. Дивись шоу результатів та дізнавайся, хто покинув проєкт у другому ефірі:

Новини по темі