«Танці з зірками» 6 випуск онлайн – прямий ефір 29.09.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 6 випуск онлайн – прямий ефір 29.09.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 29 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі глядачі побачили «Вечір кінофільмів» – традиційно один із найскравіших ефірів «Танців з зірками». Пари, які вже встигли набратися майстерності, просто на паркеті відтворили сцени з улюбених стрічок. 

Окрім постійних ведучих Юрія Горбунова і Тіни Кароль, на балконі спілкувалися з учасниками актор «95 Кварталу» Євген Кошовий та експерт «Поверніть мені красу» Анна Буткевич.

Також на гостей та глядачів чекав сюрприз – виступ музичних експериментаторів The Hardkiss. Більше про те, в яких образах танцювали зірки у шостому прямому ефірі зірки, читай далі.

Відкрили вечір світового кіно герої із славнозвісного фільму «Аліса в країні чудес»: скажена королева Вікторія Булітко та навіжений капелюшник Дмитро Дікусар. Пара виконала емоційний пасадобль, і вразила членів журі яскравим шоу. А ось танцювальна майстерність учасників стільки ж схвальних відгуків, на жаль, не отримала. 

Наступними підкорювати паркет вийшли закохані герої з найромантичнішого фільму минулого року «Народження зірки» – Даніель Салем та Юля Сахневич! З початку проекту ця пара показала найбільший прогрес. Навіть Влад Яма зауважив, що цього ефіру на паркеті справді «народилася нова зірка». За пластичну румбу учасники отримали 29 балів.

Далі на паркет запросили сімейку Адамсів – Анну Різатдінову та Александра Прохорова! Пара виконала «потойбічне» ча-ча-ча і навіть заручилася підтримкою зірок, які вже вибули з проекту – Надії Матвєєвої та Серьоги. Можливо, саме це і допомогло Анні та Олександру здобути від суддів 29 балів. 

Маска – це найулюбленіший персонаж кіно в усьому світі. Свого часу завдяки цьому образу на «Танцях з зірками» прославився Влад Яма... А тепер настала черга Михайла Кукуюка та його партнерки Єлизавети Дружиніної. Запальний лінді хоп у виконанні фаворита Олі Полякової члени журі оцінили не надто високо. 

Наступними боротися за право брати участь у проекті вийшла тяжка артилерія – герої оскароносного фільму «Титанік», Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова. Найдраматичніший номер вечора судді оцінили у 25 балів.

Потім глядачі побачили несподіване перевтілення – Олексія Яровенка в образі Джокера із фільму «Загін самогубців» та шалену Гарлі Квін, роль якої приміряла Олена Шоптенко. Актор вперше спробував себе як негативний персонаж, але захвату в членів журі це не викликало. Пара отримала 20 балів.

Незважаючи на критику суддів, Женя Кот і Ксенія Мішина залишаються лідерами, адже між ними є справжня хімія. Цього ефіру пара запалила паркет танцями з мюзиклу «Чикаго» – і не розчарувала суддів. Загальна кількість балів у шостому випуску – 30!

Настала черга іншої пари вражати танцювальними па – Дзідзьо та Яни Цибульської. Свій образ комічного персонажа артист проміняв на образ секс-символа з «Мулен Руж». Перевтілення справило враження на членів журі, але учасники отримали лише 21 бал.

Кримінал і еротика в одному флаконі – це номер з «Кримінального чтива» від Людмили Барбір та Дмитра Жука. Культова сцена зі стрічки Тарантіно принесла учасникам 26 балів.

Наступна пара – Олена Кравець та Макс Леонов – показала свій службовий роман на паркеті та перевтілилася в персонажів однойменного фільму. Перед виступом акторка зізналась, що мріє нарешті отримати високий бал від Франсиско Гомеса. І це їй вдалося! Сума оцінок для Олени і Макса – 28.

Читай останні новини про учасників вибухового танцювального проекту: 

1. Учасниця «Танців з зірками» Анна Різатдінова вперше розповіла про сина (ексклюзив сайту 1+1)

2. Харизматичний танцівник JAY розповів, яка MARUV поза камерами

3. «Просто душечка»: Що Франсіско Гомес думає про Влада Яму

4. Барбір розчулила історією про серйозну хворобу мами

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно  підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі