Танці з зірками: Ігор Ласточкін перетвориться на силача, а Денис Берінчик - у прибиральника

Танці з зірками
Сім пар Танців з зірками цього тижня дивуватимуть акробатичними підтримками

Компанію ведучому Юрію Горбунову знову складе співачка Оля Полякова.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться дев’ятий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Випуск пройде під темою «Цирк», тому 7 пар готуються дивувати не тільки новими яскравими образами, але й цікавими номерами з акробатичними підтримками, аби глядачі повністю занурились в атмосферу, яка вирує на справжньому манежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна пожартувала над своїм фото 17-річної давнини

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе відома співачка Оля Полякова. Артистка буде не тільки зустрічати учасників на балконі, а й планує порадувати телеглядачів своєю піснею. Яку саме композицію Оля обере для виступу на проекті, дізнаємось у неділю під час прямого ефіру.

У дев’ятому випуску зірки перевтіляться в справжніх артистів цирку. Так, Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова перевтіляться у силача та його асистентку і станцюють хіп хоп. Іраклі Макацарія зі своє партнеркою покажуть віденський вальс в образах фокусника та чарівного кролика, якого холостяк магічним чином дістане з капелюха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар відверто розповіла, за що кохає свого чоловіка Олександра Стоянова

Денис Берінчик та Катерина Белявська, яких минулого ефіру глядачі повернули в проект, готуються вразити всіх запальним джайвом в образах прибиральника цирку та гімнастки. Michelle Andrade та Женя Кот знову використають в номері пілон. Але цього разу це буде китайський пілон, який вважається особливим цирковим спорядженням для силових трюків.

А Руслан Сенічкін буде приборкувати норовливу тигрицю Яну Цибульську у пристрасному пасадоблі. Чи вдасться парі підкорити своїм танцем серця глядачів аби не потрапити до зони ризику, дізнаємося вже цієї неділі у прямому ефірі проекту Танці з зірками на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, як схуднула на 27 кг після пологів

Нагадаємо, кожен ефір проект залишає пара, яка набирає найменшу кількість балів за оцінками суддів і за результатами глядацького голосування. Якщо у двох останніх пар у турнірній таблиці буде однаково низька сума балів по закінченню голосування глядачів, тоді їх долю вирішуватимуть судді. Врятувати своїх зірок можна активним голосуванням шляхом смс і телефонних дзвінків.

Дивіться новий випуск Танців з зірками цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Правила оцінювання проекту.

Відкрито продаж квитків на ефіри Танців з зірками.

Новини по темі