"Танцюй серцем": за якими критеріями Катерина Кухар оцінюватиме пари, що будуть боротися за поїздку на Blackpool Dance Festival

Танці з зірками
"Танцюй серцем": Катерина Кухар розповіла, за якими критеріями буде оцінювати учасників

Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, за якими критеріями буде оцінювати фіналістів конкурсу "Танцюй серцем"

Поділитися:

Конкурс «Танцюй серцем» в межах шоу «Танці з зірками» дає шанс парі професійних танцюристів безкоштовно взяти участь у Blackpool Dance Festival 2022. Які ж головні умови конкурсу «Танцюй серцем» та яким чином буде визначатися переможець?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

Для участі у конкурсі «Танцюй серцем» пара повинна заповнити анкету за посиланням та відправити відеозапис свого танцю. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут. Змагатися за перемогу будуть 5 пар, які обере на свій розсуд головний хореограф проєкту Олена Шоптенко із усіх надісланих заявок на конкурс. Оцінювати ці пари та вибирати переможця буде журі проєкту під час 11-ого прямого ефіру 14 листопада 2021 р.

Катерина Кухар, суддя шоу "Танці з зірками" розповіла, за якими критеріями буде оцінювати пари, що вийдуть у фінал:

  • Музикальність

Почуття музики, ритму закладені в основі танцю. Ритмоформула вже сама собою характеризує різновиди танців.

  • Душевність виконання

Неможливо танцювати з порожньою душею. Танець необхідно прожити не тільки тілом, а й душею. Має бути справжній яскравий емоційний вибух, який наповнить глядача.

  • Технічність виконання

Катерина Кухар говорить:

Якщо емоційність в танці неможливо виміряти, як термометром температуру, то у кожному технічному русі є свої критерії, від яких не можливо відходити.

Катерина Кухар

"Наприклад, якщо в танці зустрічається атитюд, то він не може бути виконаний коліном вниз чи п’ятою вверх. Будь-який танець: класичний, сучасний, неокласичний, навіть фігурне катання чи художня гімнастика не обходяться без екзерсису класичного танцю біля станку. Це є основою всіх основ будь-якого танцю й навіть деяких видів спорту, бо в них задіяні всі групи м’язів", — коментує Катерина Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

За правилами конкурсу «Танцюй серцем» пара, яка переможе, буде танцювати на заключному гала-виступі у 13-му прямому ефірі програми «Танці з зірками», що відбудеться 28 листопада 2021 року. А також отримає головний приз – участь у турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022. Всі витрати на проїзд, проживання, костюми, реєстрацію та постановку номеру переможцю будуть оплачені завдяки підтримці мецената Андрія Мацоли

Новини по темі