Танго для Винника та модерн від Кравець: Чим вразить другий ефір «Танців з зірками»

Танці з зірками
Чим вразить другий ефір «Танців з зірками» | Новини шоу-бізнесу | 1+1

На прихильників шоу чекає ще більше сюрпризів.

Поділитися:

1 вересня на каналі 1+1 відбудеться другий прямий ефір вибухового оновленого проекту «Танці з зірками», який минулого тижня феєрично відкрив свій третій сезон.

Цієї неділі ти вперше зможеш проголосувати за своїх улюблених учасників, а за результатами оцінок суддів та глядачів одна із пар покине проект. Підтримати своїх фаворитів можна відправивши повідомлення, а також за допомогою мобільного додатку «1plus1 video», у якому один голос дорівнює вісьмом смс-повідомленням.

Прямий ефір пройде під темою «Вечір легенд» – учасники присвятять виступи своїм кумирам.

Володимир Остапчук з Ілоною Гвоздьовою планують присвятити пристрасне танго кумиру шоумена – Олегу Виннику. До слова, він на власні очі зможе побачити виступ зірок – цього разу співак буде ведучим балкону.

Даніель Салем зі своєю партнеркою Юлією Сахневич розкриють глядачам нову драматичну історію з життя ведучого «Одруження наосліп» в ліричному контемпорарі.

Актор Олексій Яровенко та Олена Шоптенко продемонструють джаз, який пара станцює на честь співака James Brown.

Актриса «Кварталу 95» Олена Кравець з Максом Леоновим виконають модерн під проникливі рядки відомої поетеси Віри Полозкової.

Ведуча Надія Матвєєва та Валерій Шохін запалять залу пристрасною самбою, яку зірка присвятить своїй улюбленій співачці Jenifer Lopez.

Українська «Моніка Беллуччі» Людмила Барбір зі своїм партнером Дмитром Жуком виконають ф'южн на честь кумира зірки «Сніданку з 1+1» – принцеси Діани.

Також стало відомо, що відтепер увесь сезон «Танців з зірками» вестимуть Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. Тринадцять років тому їхній зірковий тандем полюбився глядачам настільки, що його вже охрестили легендарним. В оновлених сезонах ведучі відкривали та закривали ефіри. Минулої програми вони разом вийшли на паркет, і тепер усі випуски поспіль підтримуватимуть учасників.

Ще більше вражаючих історій та яскравих танців від учасників проекту «Танці з зірками» можна побачити цієї неділі о 21:00.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

  1. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV
  2. Підмітав вулиці та працював у моргу: Даніель Салем про свій шлях до успіху
  3. «Мила мордашка»: Кукуюк присвятив вірш Поляковій
  4. Трусики для Кухар і Серьога на «бумері»: Найяскравіші моменти першого ефіру «Танців з зірками»
  5. Тіна Кароль станцювала у прямому ефірі «Танців з зірками» (відео)
  6. Хто з учасників «Танців з зірками» отримав перші 10 балів
  7. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»
Новини по темі