Тіну Кароль і Dan Balan заскочили разом

Танці з зірками
Тіну Кароль і Дана Балана заскочили разом | Зіркове життя | 1+1

Ой, що буде!

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться десятий прямий ефір вибухового шоу «Танці з зірками», який пройде під темою «Містичний вечір на Гелловін». Зірки вразять глядачів таємничими образами та покажуть на паркеті номери, сповнені загадкових історій.

Одним з головних сюрпризів вечора стане поява на проекті співака та тренера-переможця «Голосу країни-9» Dan Balan, який цього разу разом із Тіною Кароль буде підтримувати учасників перед виходом на паркет у «Голден румі».

Ой, що буде! – прокоментував кумедний знімок зірок керівник розважальних проектів 1+1 Володимир Завадюк.

Під час вокального проекту шанувальники пильно стежили за тим, як між тренерами вирували пристрасті та припускали, чи є між ними почуття.

Схоже, у глядачів з’явиться ще один привід для обговорення, адже на «Танцях з зірками» вони планують заспівати дуетом. Артисти презентують ліричну композицію «Дороги», яку Dan Balan написав спеціально для цього дуету. Крім того, Тіна Кароль та Dan Balan здивують телеглядачів ніжним вальсом, який вони вперше станцюють на паркеті шоу.

Перші кадри з репетицій до цього ефіру вже з’явилися в мережі.

Цікаво, що співак вже готує особливий костюм до Гелловіну на «Танцях з зірками» та перетвориться на графа Дракулу, а от яким образом цього разу дивуватиме співачка – залишається інтригою.

Зазначимо, що ведучою балкону стане епатажна артистка, цьогорічна учасниця шоу, MARUV, яка танцювала з JAY. Ще зовсім недавно глядачі хотіли повернути її в проект, тому «латексна діва» буде зустрічати зірок на балконі й першою дізнаватиметься про оцінки суддів.

Нагадаємо, у прямому ефірі, який відбудеться 27 жовтня, окрім запальних номерів на глядачів традиційно чекає безперервна трансляція проекту, адже під час рекламної паузи на офіційних сторінках «Танців з зірками» та 1+1 у Фейсбуці актор і зірка «Сніданку. Вихідний» Олександр Попов веде прямі ефіри бекстейджу.

Все найцікавіше завжди залишається за кадром. Підготовка учасників перед виходом, «телекухня» проекту, грим зірок, стосунки учасників і багато іншого Олександр готовий показати глядачам.

Придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням.

Переглянь анонс шоу:

 

Більше цікавих новин про «Танці з зірками» читай тут:

1. Кухар і Сіско не всиділи на місці під час хіп-хопу Різатдінової на «Танцях з зірками»

2. 89-річний Чапкіс вразив самбою у прямому ефірі «Танців з зірками»

3. Конкурентка Осадчої? Кухар вподобала неординарний аксесуар для волосся

4. Людмила Барбір здивувала шпагатом на паркеті «Танців з зірками»

5. «Танці з зірками»: Хто став лідерами дев’ятого ефіру

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі