Третій ефір шоу "Танці з зірками": що зіркові пари розповіли про свої виступи

Танці з зірками
Пари розповіли про свої виступи в третьому ефірі шоу "Танці з зірками"

Зіркові пари "Танців з зірками" розповіли, як вони себе почувають після третього ефіру шоу.

Поділитися:

Зірки та їх партнери по танцям в шоу "Танці з зірками" розповіли, як вони себе почувають після третього ефіру. Зізналися: їм було складно, проте для кожного їх танець – особливий. Чи відчувають вони прогрес та як готувалися до ефіру зізналися на особистих сторінках в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у третьому ефірі (ВІДЕО)

Співачка Джамала на своїй сторінці зізналася: тільки коли по-справжньому почала займатися танцями, зрозуміла, що насправді в них більше спільного зі співом, ніж їй здавалося.

Про вокал кажуть: важливо, щоб були співочі очі. Так і з танцями. Якщо людина відчуває зміст і музику — вона танцює очима. І це я про Антона. Він не просто неперевершено рухається, зверніть увагу, він завжди танцює очима. Дякую вам за підтримку вчора. Відчувала, як ніколи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Її партнер по танцю, Антон Нестерко, теж написав допис з великою вдячністю до співачки, зазначивши, що якби була можливість знову прожити цей танець, він би обов'язково це зробив:

Це був серйозний виклик! І звичайно ж він був прийнятий! Розуміння і усвідомлення того, наскільки глобальна історія даної пісні... Відповідальність! І відповідальність, в першу чергу перед Джамалою і всім родом Джамаладінових. І це було чудово!
Якби була можливість прожити цей танець знову, я б не задумуючись, кинувся в нього знову! Масштаби не лякають, а навпаки розбурхують свідомість і змушують зробити більше, ніж можливо! Відчайдушно! Навиворіт! Вщент! І тільки таким повинен бути танець! Тільки тоді він має сенс! Вдячний безмежно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в третьому ефірі

Темою третього ефіру був "Рік, що змінив життя". Зірки відверто ділилися особистими хвилюваннями та радощами. Шаблістка Ольга Харлан, як в ефірі, так і в Інстаграмі, заявила: 2021 — її переламний момент, за який вона вдячна:

Саме цей рік 2021 був і є одним з найважчих в моєму житті і спортивній кар'єрі. Багато всього було... І необ'єктивна критика, від людей, яких я не очікувала, і боротьба зі своїми емоціями, які просто заполонили всю мене. У цьому танці я показала свою душу! Що я готова боротися! Боляче, страшно, але ти встаєш і йдеш вперед, як в променад цього танго! Спасибі, Дмитро Дікусар, за те, що допомагаєш боротися! Далі більше! Друзі, а вам спасибі, що голосуєте! Ви супер! Ви надаєте нам нереальних сил!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

І в цей раз її партнер Дмитро Дікусар також підтримав, виразивши захват від їхнього танцю:

Коли я побачив по телевізору, що у нас з Олею вийшло, був у захваті! Захват від тебе, Олю! Я зізнаюся, ризикнув з хореографією, але вірив, що якщо хтось і потягне таке танго, то це ти!!! І окреме захоплення всією знімальною групою, командою геніальної Олени Коляденко та Ігорем Кулешиним зокрема!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками»: глядачів вразив номер пам’яті Григорія Чапкіса та відверті розповіді зірок

Актор Олексій Суровцев пише: глядачі знову врятували пару, адже не дивлячись на високі бали журі, знову були на волосині від виліту!

Ефір був важкий емоційно, фізично. Моя історія була непростою, і перші кроки вальсу в ефірі я робив зі сльозами на очах, але все ж у нас вийшло налаштуватися на цей чарівний танець і станцювати його з особливим почуттям. Величезна подяка Олені Коляденко за те, що змогла розкрити мене з іншого боку. Я приміряв на себе костюм, цей образ і мені дуже сподобалося. І я б дуже хотів рухатися саме в танцювальному напрямку. І спасибі, Сергій Орт, за прекрасну «легку» хореографію, спасибі, Володимир Завадюк, за те, що ми тепер точно знаємо "що можемо краще". Ну і вам, глядачі, спасибі за кожен голос! Ми це дуже цінуємо.

Марія Колосова, партнерка Олексія, теж написала допис-подяку всім, хто задіяний у підготовці їх номеру та глядачам за бали, а також пообіцяла: порадують крутим танцем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємниці учасників "Танців з зірками": стосунки й сварки з партнерами та ревнощі коханих (відео)

Співак MELOVIN виклав допис, де чесно відповів: не знав, що Катерина Кухар подарує йому серце! Тому діяв оперативно:

Ось клянусь Вам! Не знав, що Катерина Кухар подарує мені «мозок»! Ну от не знав я цього, а в момент реклами, не довго думаючи відправив своїх хлопців в гримерку, за відповідю! Тому що згадав, що знімок мого головного мозку по приколу висів у мене в гримерці як «Арт об'єкт». Всесвіт прекрасний.
Маша Єфросиніна, хочу бачити тебе на балконі кожен ефір! Ти богиня!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Його партнерка, Єлизавета Русіна, поділилася їхнім станом зараз: 

Ми ось тільки сьогодні виспалися і відійшли від ефіру. Це була гаряча ча ча ча, емоції не забуваються, тепер їдемо тренуватися далі!

А от актор Костянтин Войтенко поділився: досі знаходиться в ейфорії від їхнього з Роксоляною Маланчук танцю:

Я досі перебуваю в ейфорії від вчорашнього ефіру і тієї маленької історії, нашого з Роксоляною Маланчук танцю, яку вдалося розповісти і бути почутим і суддями, і глядачем. Стиль, який нам випав на цей ефір — не такий простий як здається. В туфлі не сховаєш недотягнутого стопу, бути легким у стрибках у всіх варіаціях: внизу на паркеті, на верх і... і ще багато-багато тонкощів і дрібниць, завдяки яким картина виглядає легко і цілісно. Ми виклалися на повну!
Безмірно вдячний вам за те, що дивіться, коментуєте і головне голосуєте! Завдяки вам я починаю свій 4-ий тиждень на проекті і впевнений, що він буде ще цікавішим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А от Роксоляна Маланчук побажала всім відчувати підтримку, де б ви не були: "Від брата, сестри, друга, коханої людини, головне відчувати їі". Також пообіцяла вразити чимось цікавим наступного ефіру!

Артур Логай після ефіру поділився висновком, який зробив після ефіру — не треба боятися просити допомоги:

Якщо ти на дні, не бійся попросити про допомогу. Не роби собі чужих помилок. Тобі може здаватися, що ти один/одна і твою проблему ніхто не зрозуміє. Це не так. Ті, хто поруч з тобою, точно тебе люблять і пробачать тобі твої пороки, якщо ти сам собі їх пробачиш. Краще один раз попросити про допомогу, ніж роками мучитися, сходити з розуму і боротися з самим собою, повір, я знаю про що кажу. Все буде добре.
Про третьому прямому ефірі: Це був складний ефір, складна історія, складний танець для мене. Без Ані Кареліного я б точно не впорався. Десятки годин в залі під твоїм керівництвом - подарунок для мене, хоч і, іноді, дуже нервовий подаруночок. А без вашої підтримки, ми б зараз вже не готували новий танець для четвертого ефіру. Спасибі вам, дорогі! Ваша підтримка надихає працювати ще більше. Цінуємо! Дякую за цей дивовижний, динамічний, зворушливий вечір.

А партнерка Артура Ганна Кареліна поділилася гарним бекстейдж-відео:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар про залаштунки шоу "Танці з зірками": перші конфлікти та іскри

Фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька теж виразила подяку всім, що вона в четвертому випуску:

А ми рухаємось далі. Трохи видихаємо та працюємо ще більше, адже це ще далеко не все, що ми хотіли вам показати. Дуже вдячна усім причетним та усім, хто нас підтримував!

Співачка Ліда Лі також поділилася своєю історію про рік, що змінив її життя. Це був рік, коли вона почала розвиватись разом з Монатіком:

Життя — танець, а наш вальс вийшов історією мого творчого шляху. Рік який змінив моє життя — початок нашої творчої, такої бажаної, спільної співпраці з Монатіком! Це час, який я завжди згадую з посмішкою, трепетом і величезною вдячністю в серці! Діма і Іра Монатік, ви подарували мені крила, настав час вчитися літати.
Я вперше оголила душу, показала свої почуття, була абсолютно ліричною. Вперше так сильно відкрилася на таку велику аудиторію і пережила кожну секунду на паркеті. Це була моя танцювальна сповідь. Олена Коляденко, Олексій Базела,дякую вам за цей неймовірний номер і музичний супровід.

Її парнер Олексій Базела виклав цілий ряд дописів у Інстаграм! Під одним з таких пише:

Ліда, радий проходити цей шлях разом. Радий, що майже не заносить на поворотах! І радий, що мені надзвичайно пощастило з партнеркою.
Дякую, що довіряєш і приймаєш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Співак Олег Фагот також зізнався: його танець був справжнім випробовуванням, бо "квікстеп – це та ще гоцалка, але прожив та навіть кайфанув".

А його партнерка Катерина Тріщина виклала яскраве фото в своєму костюмі з крайнього танцю пари, квікстепу:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фронтмен гурту KADNAY Дмитро Каднай поділився з підписниками атмосферним бекстейдж-відео та написав про свої емоції після танцю:

Божевільний тиждень. Пасадобль – це боротьба. Ось і нас він змусив добряче поборотися і попотіти зі своєю хореографією і швидкісним темпом. Іноді було відчуття, що голова просто плавиться і не справляється з кількістю інформації, кроків, просувань і тд. 2 дні на постановку і 2 дні репетицій по 10 годин на добу. Дуже не просто. Але воно того варте.
Мені приємно відчувати, як танець окрилює і в моменти, коли все виходить на паркеті, відчуваєш задоволення і свободу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням або натиснувши на фото:

Матеріал ще в процесі оновлення.

Новини по темі