Учасник «Танців з зірками» Артур Логай: «Якщо ти на дні, не бійся попросити про допомогу»

Танці з зірками
Артур Логай розповів про свою колишню залежність від азартних ігор
Instagram/logai.arthur

Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко», учасник «Танців з зірками» Артур Логай написав глибокий пост після третього ефіру шоу, присвяченого року, що змінив життя.

Поділитися:

Артур Логай після третього ефіру «Танців з зірками» написав у соцмережах пост, у якому подякував всім вболівальникам та поділився особистими емоціями. Про цей ефір Артур пише:

Це був важкий ефір, складна історія, важкий для мене танець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай у "Танцях з зірками": "Мені було 18 років, коли я кинув грати в азартні ігри"

Нагадаємо, у третьому ефірі, присвяченому темі «Рік, який змінив життя», Артур Логай розповів, що мав залежність від азартних ігор, і у 18 років зумів її побороти. Саме цей рік, 2011, актор і вважає переламним для себе. І цій темі був присвячений їхній з Анною Кареліною віденський вальс:

У своєму ж пості Артур написав:

Якщо ти на дні, не бійся просити про допомогу. Не здійснюй чужих помилок. Тобі може здаватися, що ти один/одна і твою проблему ніхто не зрозуміє. Це не так. Краще одного разу попросити про допомогу, ніж роками мучитися.

Третій ефір "Танців з зірками" також був присвячений пам'яті легендарного хореографа Григорія Чапкіса. Дивіться зворушливий триб'ют-номер, присвячений йому:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати за посиланням або натиснувши на зображення:

Квитки на ефір Танців з зірками

Новини по темі