Маестро танцю в серцях назавжди: зворушливі дописи родини та зірок про Григорія Чапкіса після номера-присвяти на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Згадки зірок та рідних про Григорія Чапкіса після номеру-посвяти на "Танцях з зірками"
Соцмережі Григорія Чапкіса

На третьому ефірі "Танців з зірками" відбувся номер-присвята легендарному судді шоу Григорію Миколайовичу Чапкісу. Після цього зірки та рідні виклали у соцмережі свої спогади про танцівника.

Поділитися:

На третьому ефірі головного танцювального шоу країни "Танці з зірками" відбувся номер-присвята маестро танцю, неймовірному танцівнику та народному артисту України Григорію Миколайовичу Чапкісу. Після цього колеги, зірки та рідні Чапкіса почали ділитися спогадами про те, яким був Григорій Миколайович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками» на 1+1: номер пам’яті Григорія Чапкіса та Оля Полякова у ролі запрошеної судді

Завдяки спеціальним сучасним технологіям ми знову змогли побачити Григорія Чапкіса на паркеті 19 вересня, в третьому ефірі шоу. Тоді на сцену вийшли всі артисти та танцівники й оплесками проводжали голограму танцівника. Вся країна була прикута до телевізора — настільки номер був зворушливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створювали триб'ют-номер в пам'ять про Григорія Чапкіса, легендарного танцівника та хореографа, суддю "Танців з зірками"

Після номеру в соцмережах ділилися емоціями та спогадами про маестро танцю. Зворушливі дописи зробили рідні Григорія Чапкіса — син, донька, онука.

Грег Чапкіс у своєму дописі англійською мовою висловив подяку всій команді 1+1:

Спочивайте з миром, тату. Ви справді були легендою, яка змінила та надихнула стільки життів по всьому світу. Я пишаюся тим, що походжу з вашої родини, і я прагну продовжувати спадщину, яку ви залишили по собі. Я знаю, що ви тут, зі мною, на кожному кроці.
Велика подяка"Танцям з зірками" та Володимиру Завадюку за присвячення епізоду та цього виступу моєму легендарному татові. Йому дуже подобалося це шоу, і всі, хто є частиною цієї великої родини каналів 1+1. Я і моя сім'я дуже цінуємо вас, хлопці. (ред. переклад)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Онука, Вікторія Чапкіс, залишила відео з ефіру та коротко й італійською мовою написала, що пишається рідним: "На згадку про тебе Дідусю. Легенда!" (ред. переклад).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Донька, Лілія Чапкіс, додала те саме відео й теж написала італійською мовою: "Легенда, великий артист, тато завжди буде з нами" (ред. переклад).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками» на 1+1: номер пам’яті Григорія Чапкіса та Оля Полякова у ролі запрошеної судді

Продюсер Big Entertainment Shows Володимир Завадюк виклав фото листівки від Григорія Чапкіса, де той вказав бути Володимиру щасливим:

Знайшов в кабінеті книгу, яку мені два роки тому подарував Григорій Чапкіс. Мокрі очі. Він наказав мені бути щасливим. Безмірно вдячний всій нашій творчій групі "Танці з зірками" за вчорашній номер пам'яті, присвячений легенді. Особливе "дякую" головному дизайнерові каналу Миколі Алтухову за те, що зумів на пару секунд перенести маестро додому — на паркет, де він жив. Для мене було честю працювати з Григорієм Миколайовичем в один час, в одному павільйоні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Катерина Кухар також не змогла не додати допис на особисту сторінку про легендарного танцівника. В сюжеті "Твого дня" зірка відмітила, що під час номеру-посвяти Григорію Миколайовичу ледь втримала сльози:

У дописі в Instagram пише:

Вчора був особливий ефір... Ефір спогадів і пам'яті... Маестро завжди говорив: «Потрібно насолоджуватися життям і кожним її днем...» і був яскравим тому прикладом.
Він назавжди залишиться в історії... У наших серцях... В нашій пам'яті... У танцювальній спадщині нашої країни.

Танцівниця та учасниця попередніх років "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова теж поділилася спогадом про неймовірного артиста. До речі, вона теж відвідала третій ефір:

Сьогодні на "Танцях з зірками" вечір в пам'ять про легендарну людину. Григорій Миколайович, пам'ятаємо, шануємо і пишаємося! Ви назавжди залишитеся в моєму серці. 
Згадуючи свої 20 років, саме Григорій Миколайович якось на одному з фестивалів сказав мені золоті слова:
«Мила дівчинка, продовжуй танцювати на сцені —  це твоє, на сцені ти живеш, дихаєш, гориш». Ці слова стали для мене символічними й дуже мотивували йти далі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ведуча голдруму Іванна Онуфрійчук теж згадала легендарного маестро в своєму дописі:

Третій ефір "Танців з зірками" не залишив байдужим нікого. Рік, який змінив життя наших зіркових учасників: стільки щирості, сміливості та відвертості. Це дорогого варте. Але ми всі пам’ятаємо рік, який кардинально змінив проект. Рік, коли з життя пішла велика людина – Григорій Чапкіс. Тому легендарному народному артисту України, хореографу та почесному члену журі був присвячений окремий душевний номер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нагадаємо, що Григорій Миколайович Чапкіс помер 13 червня 2021 року. Ще в 2020 році легендарний танцівник виходив на паркет шоу "Танці з зірками" та надихав всіх своєю жагою до життя. 

Новини по темі