Учасником «Танців з зірками» став відомий репер

Танці з зірками

Неочікувано!

Поділитися:

Сьогодні стали відомі нові учасники «Танців з зірками». Так, в третьому сезоні на паркет вийдуть призерка олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова і популярний репер Серьога, який відомий також як Seryoga a.k.a Поліграф Шарікоff.

Останній виклик #танціззіркаміchallenge кинула епатажна, яскрава співачка MARUV. Артистка запросила на паркет соліста гурту «Время и Стекло» і тренера «Голос. Діти-5» Позитива, репера Серьогу і гімнастку Анну Різатдінову. Але в цьому сезоні вирішальний вибір робить чарівний дискобол, який застав зненацька Серьогу й Анну на одному знімальному майданчику. Недовго думаючи, вони прийняли запрошення і вже готові зустрітися з телеглядачами в першому ефірі «Танці з зірками», який відбудеться 25 серпня.

«Моє життя дуже схоже на це шоу. Мені звичний весь цей антураж. По-перше, тут, як і в реальному житті, мене будуть оточувати красиві жінки й успішні колеги. А по-друге, настав час вивчити нові танцювальні па», — поділився емоціями Серьога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1) on

Анна Різатдінова розповіла, що завжди мріяла танцювати в цьому проекті. «Я дивилася це шоу з моменту виходу на екрани, і попри величезну зайнятість, навіть перебуваючи на зборах за кордоном, я намагалася не пропустити жодної передачі. Зараз потрібно сказати, що я помилялася, коли думала, що бальні танці — це легко. Насправді, це важка праця. Але я спортсменка, і праця мене не лякає. Мені пощастило, що я займалася гімнастикою. Це особливий вид спорту, який близький до балету і танцю. Мені дуже допомагає те, що у мене хороша розтяжка і гнучкість. Є і негативні сторони того, що я маю спортивний досвід, але я не хочу їх розкривати. Ми багато працюємо і сподіваємося відшліфувати свій танець так, щоб підкорити серця глядачів і суддів. Тепер завдяки проекту в мене з'явилася приголомшлива можливість прожити ще одні олімпійські ігри, тільки вже не на гімнастичному килимі, а на танцювальному паркеті», — поділилася гімнастка.

Нові учасники проекту трохи порадившись, вирішили, що далі танцювальна естафета переходить до зірки, акторки студії «Квартал 95» Олени Кравець, співачки і ведучої «Життя відомих людей» TAYANNA і яскравого артиста, тренера «Голос. Діти» Дзідзьо. Також, учасники вирішили кинути виклик актору, який веде «ЖВЛ», володарю титулу Містер Україна і Mister Sea World Богдану Юсипчуку. А хто з них прийме естафету і вийде на головний танцювальний паркет країни, телеглядачі дізнаються на офіційній сторінці проекту в Instagram вже зовсім скоро.

Нагадаємо, прем'єра нового сезону запланована на 25 серпня. #танціззіркамиchallenge вже встигли прийняти ведучий каналу 1+1 і шоумен Володимир Остапчук, чарівна принцеса комедії, актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам за комедією «Свінгери», народна улюблениця Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копал» і «Кріпосна» — Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка «Сніданоку з 1+1» Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV і темпераментний та гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Дізнавайся останні новини про учасників та суддів «Танців з зірками»:

1. Чому Франсіско Гомес позбавився своїх пишних кучерів

2. «Покажи секс – я показую»: Відео учасниці «Танців з зірками» Вікторії Булітко

3. Маленька дочка Катерини Кухар не пустила її до бутика (кумедне відео)

4. Дивись спокусливий кліп MARUV, поки мама не прийшла

 

Новини по темі