Чому Франсіско Гомес позбавився своїх пишних кучерів

Танці з зірками
Чому Франсіско Гомес позбавився своїх пишних кучерів | Зіркове життя | 1+1

Відповідь на питання, яке всіх так цікавило.

Поділитися:

Вже цього місяця стартує новий сезон запального шоу «Танці з зірками». Без сюрпризів не обійшлося – суддівське місце MONATIKа зайняв відомий у світі хореограф Франсіско Гомес. Зірковий танцівник здивував глядачів і прихильників новим іміджем: понад усе публіку цікавило, куди поділися його розкішні кучері.

Нещодавно Сіско у розгорнутому інтерв’ю для Viva! розповів про повернення в Україну та участь у танцювальному шоу на 1+1. І нарешті хореограф втамував цікавість прихильників, розкривши таємницю зміни іміджу.

«Коли я вперше потрапив до України, я був ще дитиною – мені було всього 23 роки. З часом змінювалося моє сприйняття моди, але не мій образ – і це навіть стало для мене проблемою. Я подорослішав і хотів мати відповідний вигляд. Тому мені довелося попрощатися з волоссям. Це було правильне рішення, настав час для великих змін!» – поділився Сіско.

До речі, в інтерв’ю для сайту 1plus1.ua Франсіско Гомес розповів, за кого вболівав у минулих сезонах «Танців з зірками». А ти чекаєш на появу запального красеня в ефірі 1+1? Уже 25 серпня ти побачиш, чи стане він новим найсуворішим суддею проекту:

Свіжі новини про учасників «Танців з зірками» читай на нашому сайті:

1. Ілона Гвоздьова уявила себе кішечкою і станцювала під хіт Время и Стекло

2. «Покажи секс – я показую»: Відео учасниці «Танців з зірками» Вікторії Булітко

3. Не гірше від мами: Катерина Кухар показала перші балетні досягнення доньки

4. Людмила Барбір дуже гаряча у цій сукні-сітці

5. Дивись спокусливий кліп MARUV, поки мама не прийшла

Новини по темі