Вечір легенд: Як пройшов сьомий ефір проекту Танці з зірками

Танці з зірками

Зірки розповіли про своїх кумирів.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбувся сьомий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Екватор проекту пройшов під темою «Вечір легенд». Зіркові учасники танцювали для своїх найдорожчих кумирів та дивували телеглядачів новими особистими історіями.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склала переможниця минулого сезону співачка Наталя Могилевська. Артистка принесла із собою найголовнішу нагороду проекту – кубок переможців, яку могли потримати в руках на удачу усі зіркові учасники. Традиційно виконання танців оцінювали судді MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Вишняков прокоментував свої стосунки з Юлією Сахневич

Святковий вечір відкрила пара Руслана Сенічкіна та Яни Цибульскої. Учасники вирішили присвятити свій номер легендарному французькому шансьоньє Charles Aznavour, який нещодавно пішов з життя. Для свого танцю пара обрала найвідомішу композицію маестро «Вічне кохання», яка заворожувала усіх своїм звучанням.

«Номер вийшов дуже красивим і романтичним. У вас, Руслан, з’явилася справжня танцювальна техніка, це вам додає сміливості у погляді. Це запорука якості і дуже кропіткої роботи», - сказав MONATIK.

Павло Вишняков та Юлія Сахневич ризикнули і повторили знамениту самбу Наталі Могилевської та Влада Ями в образі популярного кіногероя «Маски». Пара вирішила присвятити свою композицію відомим виконавцям номеру. Результат настільки потішив співачку, що наприкінці виступу Наталя Могилевська подарувала танцівниці Юлії Сахневич червону сукню, в якій вона колись танцювала ту саму самбу.

«Павло, в якийсь момент вашого танцю, у мене, як у фільмі, щелепа впала на підлогу від вашої техніки», - сказала Катерина Кухар. Влад Яма, чий коментар учасники чекали найбільше, високо оцінив акторську гру, проте, побажав більшої технічної досконалості у хореографії.

Ігор Ласточкін перетворився у справжню легенду німого кіно, коміка Чарлі Чапліна. Виявилося, що актор є справжнім еталоном у гумористичному жанрі для Ігора. Зі своєю партнеркою Ілоною Гвоздьовою артист на деякий час повернув телеглядачів у німе кіно, станцювавши запальний та кумедний квікстеп під пісню «Pan pan Americano». У номері також взяв участь партнер Аніти Луценко Олександр Прохоров. За своє виконання пара отримала  найвищі бали від суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара вибула у сьомому випуску Танців з зірками

«Як смачно це було. Ось, хто тренується цілодобово і хто може виграти це шоу. Кожен рух, кожен крок та погляд, - все доречно та красиво», - сказав Влад Яма.

«Поки це найкращий номер цього ефіру. Техніка, подача - все було на ура», - додав MONATIK.

Іраклі Макацарія розповів, що у нього є два кумири: співак Michael Jackson та мама. Разом зі своєю партнеркою Яною Заєць він виконав яскравий ф’южн під пісню улюбленого артиста «Smooth criminal» і присвятив його своїй мамі. Артист зізнався, що вона для нього не тільки головний кумир, але й найсильніша підтримка та опора. Цього разу мама приїхала підтримати свого сина й пильно слідкувала в залі за фантастичною місячною доріжкою Іраклі, яка отримала немало компліментів від суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші досягнення учасника Танців з зірками Дениса Берінчика

«Не кожний досвідчений танцівник дозволяє собі копіювати хореографію самого короля поп музики. Але вам вдалося це на славу», - прокоментував MONATIK.

«Сьогодні я занадто вибаглива, але ви своїм танцем заслужили на солодкий приз від мене», - сказала Катерина Кухар і дала парі печиво у подарунок.

Леся Нікітюк та Максим Єжов присвятили свій танець кумирові артистки – Андрію Данилку, який зовсім нещодавно відсвяткував свій 45 День народження. Зі словами «Маестро, з Днем народження» пара занурила глядачів у кумедний джайв під пісню Вєрки Сердючки «Хорошо».

Телеведучу також прийшла підтримати олімпійська чемпіонка, переможниця другого сезону Танців з зірками Лілія Підкопаєва.

«Я спостерігав за вашим номером і зупинив себе на думці, що за такий запал і драйв відповідаєте саме ви. Танці танцями, але емоції, які ви нам даруєте теж необхідні», - розповів MONATIK.

Зіркові учасники нового сезону проекту виступали під живе виконання музичних композицій зірок «Голосу країни» LAUD (Влада Каращука), KOLA (Анастасії Прудіус), LUKA (Андрія Лучанко), Марти Адамчук та Антоніо Гомес-Круза у супроводі оркестру «Танців з зірками».

Сюрпризом вечора став виступ співачки Наталі Могилевської. Зірка розчулила глядачів піснею, яку присвятила своєму другові та колезі, Кузьмі Скрябіну.

За результатами глядацького голосування та оцінок суддів в зону ризику потрапили одразу три пари: Руслан Сенічкін та Яна Цибульська, Денис Берінчик та Катерина Белявска і Michelle Andrade та Женя Кот. Найменша сума балів від суддів і глядачів виявилася у Дениса Берінчика та Катерини Белявської, яким довелося залишити проект «Танці з зірками».

Наступний випуск нового сезону легендарного оновленого проекту Танців з зірками можна побачити у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі