Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай про свій виступ у «Танцях з зірками» та «хімію» з партнеркою

Танці з зірками
Артур Логай поділився враженнями від першого ефіру Танців з зірками

Учасник «Танців з зірками» актор Артур Логай разом з партнеркою Анною Кареліною сьогодні став гостем «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай разом з партнеркою по «Танцях з зірками» Анною Кареліною завітав до «Сніданку з 1+1» та поділився враженнями від першого ефіру шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ірина Поплавська прийшла на "Танці з зірками" підтримати партнера по серіалу "Моя улюблена Страшко" та поділилась враженнями (відео)

У першому ефірі «Танців з зірками», який відбувся 5 вересня, Артур Логай та Анна Кареліна танцювали запальний канкан. Дивіться, як це було:

Судді оцінили танець у 18 балів. Ведучі «Сніданку» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір наголосили, що, на їхню думку, це низькі оцінки для такого енергійного виконання. На що Артур відповів:

Енергії у мене справді було багато, і вона чекала на свій вихід. Ми виступали останніми, тому я встиг і заспокоїтися, і запалати знову.

Логай

Партнерка Артура Логая на паркеті Анна Кареліна зізналася:

«Хімія» між нами склалася ще на кастингу. Я одразу відчула, що Артур прийшов у проєкт, щоб отримати максимально високий результат.

На це Артур відповів:

Проводячи скільки часу разом, ви стаєте одне одному близькими людьми.

За словами Анни, вони тренуються по 5-7 годин на день.

Танцювальна пара говорить – не все проходить легко на репетиціях. У тренувальній залі навіть є стіна з відбитком ноги Артура, куди він поцілив, зганяючи злість на себе через те, що якісь рухи йому не вдавалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Незважаючи на свій щільний графік, Артур Логай стежить за серіалом «Моя улюблена Страшко», у якому він зіграв одну з головних ролей. Його тішить, що серіал, у якому піднімаються важливі теми булінгу, мобінгу, харасменту, сексизму стрімко стає популярним серед українських глядачів. Дивіться, як пройшла презентація серіалу: 

Дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.

Яким же номером здивує глядачів та суддів Артур Логай вже наступного ефіру «Танців з зірками»? Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Повну розмову з Артуром Логаєм та Анною Кареліною можна подивитися тут:

Новини по темі