Дивовижні люди поряд: розповідаємо про неймовірні вчинки українців в рамках премії «Ті, що вражають» (голосування)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Премія ТСН Ті, що вражають: історії героїчних вчинків українців: голосування

Премія ТСН «Ті, що вражають» – нагороди отримають герої року, вчинки яких вразили всю країну (голосування).

Поділитися:

2021 рік запам’ятається нам не лише калейдоскопом новин про пандемію, економіку країни та посилену тривогу на кордоні, а й дивовижними вчинками українців, які показують: в нашій країні є місце сміливості, самовідданості і порядності. Читайте про неймовірні вчинки і голосуйте за ті, які, вразили найбільше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премія ТСН: стартує щорічне голосування за номінантів «Ті, що вражають»

На сайті tsn.ua кожен може обрати своїх героїв серед 25-ти номінантів премії «Ті, що вражають». Голосування триватиме до 26 грудня включно, а переможців оголосять у перші дні нового року. 7 переможців, які отримають найбільшу кількість голосів, будуть нагороджені статуетками премії «Ті, що вражають» та стануть героями нових сюжетів ТСН. Ми вже знайомили наших читачів з деякими історіями героїчних вчинків, і продовжуємо це робити і надалі. Читайте та дивіться відео про неймовірні вчинки і підтримуйте голосуванням героїв за посиланням.

►У лідерах глядацького голосування на сьогодні Людмила Коваль, яка віддала на донорську пересадку серце сина. 29-річний Ігор Коваль помер раптово: у нього розірвалася вроджена аневризма, про яку ніхто не знав. Мозок Ігоря помер, але був шанс, щоб його органи врятували життя іншим людям. Родина померлого дала згоду на трансплантацію органів, і це дало можливість врятувати 3 життя: від нього пересадили  2 нирки та серце.

Історія із пересадженим серцем особлива. Воно дісталося 52-річному Віктору Маршалу, серце якого підкосила у свій час пневмонія. Мама Ігоря Людмила Коваль говорила:

«Поки б’ється серце мого сина, поки я маю віру, надію і любов».

Вона розповідала про те, що мріє ще хоча б раз почути стукіт рідного серця. І пані Людмилі випала така нагода: під час спецвипуску ТСН на День незалежності України Людмила Коваль у прямому ефірі зустріла Віктора Маршала та послухала стукіт серця, пересадженого йому від її сина. Цей момент до сліз розчулив всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розплакалася у прямому ефірі ТСН: мама почула серце свого загиблого сина, яке вона віддала заради порятунку життя українського героя

►Ще один лідер голосування на сьогодні – історія 17-річного Олександра Оганьяна, який врятував життя водія маршрутки і всіх пасажирів у Мелітополі. Олександр був пасажиром маршрутки, водію якої раптово стало погано, і він втратив кермування. Сашко не розгубився – швидко сів за кермо і врятував всіх пасажирів від аварії. А далі надавав першу допомогу водієві до прибуття «швидкої», яку сам і викликав. Завдяки Олександру водій вижив, а всі пасажири маршрутки залишилися неушкодженими.

Серед 25-ти номінантів всі історії вражають та заслуговують на перемогу. Деякі героїчні вчинки українців особливо потребують вашої уваги та активного голосування, бо поки залишаються наприкінці рейтингу. Ми переконані, що такі вчинки не можуть залишатися без підтримки читачів, тож читайте і дивіться про них і голосуйте.

►Наприклад, за історію українських альпіністів, які підкорили гору Аннапурну в Гімалаях. Ця вершина висотою 7555 метрів до цього не піддавалася жодній світовій експедиції. 6 листопада українські альпіністи В'ячеслав Полежайко, Михайло Фомін та Микита Балабанов здійснили історичне сходження – підкорили вершину гори Аннапурна ІІІ висотою 7555 метрів у Гімалаях через неприступне Південно-Східне ребро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичне сходження: українські альпіністи підкорили гору у Гімалаях, яку ще не вдавалося підкорити нікому – ексклюзивний коментар у «Твоєму дні»

►Ще одна вражаюча історія, яка потребує активнішої уваги – працівники колежду у Новому Роздолі Львівській області врятували життя покинутогом на сходах закладу немовляти. Новонароджену дівчинку, загорнуту лише у хустину, вранці знайшов охоронець на порозі навчального закладу. До приїзду медиків працівники коледжу завзято взялися відігрівати дитину, і не допустили її смерті чи переохолодження. Завдяки їхній небайдужості та турботі дитина вижила, її забрали на обстеження у дитячу лікарню і подбали про неї. Місцеві жителі сподіваються, що дівчинку скоро вдочерять, адже бажаючі вже знайшлися.

Нагадуємо, голосування за номінантів премії «Ті, що вражають» триватиме до 26 грудня включно, а переможців оголосять у перші дні нового року. Віддати свій голос за героїчних сміливців, а також ознайомитися з усіма 25-ма історіями номінантів можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТСН розпочинає спецпроєкт «Ген довголіття»

За додатковою інформацією звертайтеся до Пресслужби 1+1: +38 044 490 0101.

Новини по темі