День народження “Твого Дня”: ведучі інфотейнмент-шоу на 1+1 зібрались у прямому ефірі та розповіли про подальшу долю проєкту

День народження шоу "Твій день": ведучі зібралися на відеозв'язку і поділилися думками щодо долі проєкту після війни

Сьогодні виповнився рік з дня прем'єрного випуску денного інфотейнмент-шоу “Твій День” на 1+1. Якою буде доля проєкту після війни?

Поділитися:

Сьогодні, 24 травня, виповнився рік з дня прем’єри улюбленого денного інфотейнмент-шоу “Твій День” на 1+1. Проект створила команда професіоналів “Сніданку з 1+1” та ЖВЛ і він став найдовшим прямоефірним денним розважальним шоу на українському телебаченні. У ефірі ведучі разом з гостями, експертами проживали головні події дня, у легкому і невимушеному форматі дізнавались деталі, слухали  поради та обговорення у студії. “Твій день” виходив у ефірі 1+1 рівно 9 місяців.

Сьогодні у прямому ефірі “Сніданку з 1+1” ведучі шоу Тімур Мірошниченко, Стася Ровінська, Володимир Рабчун, Руслана Писанка, Ірина Ванникова, Костянтин Грубич, а також Олена Кравець, вперше після початку війни дистанційно зібралися всі разом, щоб пригадати найяскравіші моменти шоу та підтримати одне одного і глядачів. 

Твій день ведучі

У студії “Сніданку з 1+1” всіх ведучих разом зібрав співавтор та продюсер шоу Єгор Гордєєв, який пригадав, як стартував проект, та останній день, коли шоу вийшло в ефір. За іронією долі цей день випав на 24 лютого. Єгор Гордєєв також повідомив, що проект неодмінно повернеться в ефір 1+1 після перемоги України.

Твій День” буде продовжуватись, як і саме життя. Не забувайте, що наш девіз: “Коли життя дає лимон зроби з нього лимонад”. А отже обов’язково Україна переможе, а “Твій день” повернеться на екрани”, – прокоментував продюсер шоу “Твій День” Єгор Гордєєв.

Ведучі “Твого дня” не стримували емоцій, пригадуючи роботу в прямому ефірі. Усі вони розповіли, де перебувають на даний момент, чим живуть та чи мріють повернутися на Батьківщину та в ефір “Твого Дня”.

Твій день

Ірина Ванникова доєдналась до ефіру з Франції та спеціально на честь дня народження проєкту одягла кофтинку жовтого кольору, який асоціюється у глядачів із “Твоїм днем”. Руслана Писанка, перебуваючи в Німеччинізарядила всіх оптимізмом та вірою в перемогу та висловила неймовірну гордість за колег, які тримають інформаційну оборону в Києві. А Олена Кравець на включенні з Болгарії, де знаходиться разом із дітьми, підбадьорила колег жартами та розповіла, що дуже хоче повернутись до роботи.

Я збираюся  повернутися додому в Київ і в “Твій День”, бо в моєму житті його було набагато менше, ніж у вашому, і мені треба цю прогалину заповнити. Я дуже хочу працювати в цій команді, і я дуже вдячна, що для вас не буває колишніх ведучих. Дуже чекаю зустрічі”, – прокоментувала Олена Кравець.

Твій день ведучі

Володимир Рабчун доєднався до ефіру зі студії телеканалу FreeДом, а Тімур Мірошниченко та Костянтин Грубич, яких глядачі регулярно бачать у ефірі “Сніданку з 1+1”, привітали глядачів із київських домівок. Стася Ровінська розповіла, що знаходиться із родиною у США, і пригадуючи роботу в прямому ефірі, не стримувала сліз та емоцій:

Якби мені рік тому сказали, де я буду через рік, і що буде з проєктом, я б ніколи не повірила. Я вас дуже дуже люблю і страшенно сумую, ви стали для мене сім'єю. Я сподіваюся, проєкт повернеться в ефір, адже для багатьох людей він став неймовірною підтримкою”, – сказала Стася Ровінська.

Ведучі Твій день

Наприкінці ефіру глядачі почули саундтрек інфотейнмент-шоу “Твій День”, автором та виконавцем якого є Арсен Мірзоян. Всі ведучі “Твого Дня” пообіцяли  обов'язково зустрітися всі разом у студії проєкту та побажали одне одному сил та впевненості в перемозі.

Нагадаємо, творцями інформаційно-розважального проєкту «Твій День» стала команда професіоналів «Сніданку з 1+1» та ЖВЛ на чолі з директором департаменту ранкового мовлення Юлією Жмакіною та продюсером Єгором Гордєєвим.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я дуже хочу, щоб всі ми були горді за те, хто ми є, де ми і з ким ми є», – у «Щоденниках війни» історія виходу з окупації шеф-редакторки шоу «Твій день» Людмили Подлевської

Залишайтеся з 1+1, дивіться національний марафон “Єдині новини”, також щодня на вас чекає “Сніданок з 1+1” з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.