Денне інфотейнмент-шоу «Твій день» стало лідером слоту за показниками телеперегляду

Шоу «Твій День» набуває популярності

Шоу «Твій День» набуває популярності та нарощує показники телеперегляду

Поділитися:

Вчора, 19 липня, інфотейнмент-шоу «Твій День» стало лідером слоту за показниками телеперегляду. Так, новий проект 1+1 здобув лідерство у своєму слоті за аудиторією 18-54 (50+) з рейтингом 0.7% та часткою – 7,5 %.

Ведучими ефіру 19 липня були Руслана Писанка, Ірина Ванникова та Влад Яма. Під час ефіру ведучі обговорили топ-тему останніх днів в Інтернеті, пов’язану з продовження культового серіалу «Секс і місто». Акторки постали у тизері нових серій 55-річними, а їхня зовнішність, що змінилась, сколихнула мережу. Цю тему прокоментувала гостя студії денного шоу, легендарна українська акторка Ольга Сумська, яка поділилась секретами своєї краси. Ексклюзивно «Твоєму Дню» Ольга розповіла про догляд за собою у 54 роки, та які ролі втратила саме через свій вік. 

Як розповідає директор департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна, команда шоу «Твого Дня» орієнтується, в першу чергу, на потреби глядача та невпинно працює над розробкою нових актуальних тем.

«Дані цифри – дуже важливий зворотній зв'язок для команди. «Твій День» впевнено завойовує серця глядачів. Ми постійно в контакті з аудиторію, наші ведучі вже стали для багатьох справжніми друзями. Віримо, що це тільки початок, і будемо продовжувати покращувати контентне наповнення проекту та рости разом з нашими глядачами», - коментує Юлія Жмакіна.

Дивіться «Твій день» в понеділка по п’ятницю з 11:15 до 14:45.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «1+1». Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.