Які шоколадні вироби варто відправити на експертизу «Життя без обману» (голосування)

Ведучий 1+1 Олексій Душка перевірить, що насправді входить до складу чорного та молочного шоколаду.

Поділитися:

Олексій Душка дав поради, як правильно обирати молочні продуктиУ наступному випуску шоу «Життя без обману» ведучий програми Олексій Душка дізнається, з чого українські виробники виготовляють чорний та молочний шоколад, а також найпопулярніші види цукерок. 

Ведучий 1+1 дізнається, що насправді входить до складу українського шоколаду та чи можна його їсти дорослим і дітям.

Олексій Душка традиційно пропонує українцям самостійно визначити, які торгові марки слід відправити на експертизу програми «Життя без обману».

Після оголошення результатів ведучий 1+1 відверто розповість, з чого виготовляють вітчизняні солодощі та якими критеріями варто керуватися перед тим, як потішити себе і своїх близьких шоколадом.

Нагадаємо, що раніше Олексій Душка відправив на експертизу молочні та ковбасні вироби. Шокуючі результати приголомшили не лише ведучого 1+1, а й сотні українців. Проте Олексій Душка дав цінні поради, як відрізнити якісні продукти від «хімічної бомби».

Олексій Душка  переконаний, щоб залишатися здоровим треба не лише правильно харчуватися, а й вести активний спосіб життя. У своєму блозі ведучий 1+1 ділиться корисними порадами, як займатися спортом і скинути зайві кілограми.