Дружина каратиста Станіслава Горуни про його участь у "Танцях з зірками": "Я помстилася за всі роки, коли витягувала його на танцмайданчик, але не вдавалося"

Станіслав Горуна розповів про свою родину: як познайомився з дружиною, чому спортсмен не був поруч із сином в перший рік його життя, як локдаун вплинув на стосунки та про підтримку під час шоу "Танці з зірками".

Поділитися:

Станіслав Горуна – єдиний українець, який отримав олімпійську медаль із карате. Проте хтозна, чи вдалося б це спортсмену без дружньої родини. Ексклюзивно для "ЖВЛ" розповів, як він познайомився з дружиною, працюючи колектором і хто зараз головний вболівальник за нього у "Танцях з зірками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Параолімпійці на паркеті «Танців з зірками»: надихаючий виступ каратиста, бронзового призера Олімпіади в Токіо Станіслава Горуни (відео)

Закінчивши університет, Станіслав зустрів ще одну людину, яка змінила його життя – це дівчина, на ім'я Марічка. Вони навчалися на одному курсі, а познайомилися вже в останній місяць навчання саме на виробничій практиці в колекторському відділі банку. Саме там й почалася історія теперішнього подружжя: дзвонили боржникам, вимагали повернути гроші. Жарти про власну справу й зблизили їх.

Марічка дуже працьовита, старанна та відповідальна, дбайлива. Якщо з кимось і йти по життю, то лише з такими людьми.

Щоб зрозуміти, чим дихає коханий, жінка перечитала багато книг про всі види єдиноборства. Нинішній рівень обізнаності у спорті дає їй змогу бути вправною спортивною менеджеркою чоловіка. У 2016 році команда зі Стаса та Марійки загорілися ідеєю брати участь в Олімпіаді в Токіо 2020 року, коли карате був включений у програму змагань, оскільки в країні, де проводяться змагання, це національний вид спорту. Відтоді всі жили з думками про Ігри. Весь цей час родина жила в режимі телефонних дзвінків та повідомлень у месенджерах. Він не сходив із татамі, а вона стежила за кожним боєм. Навіть коли народжувався син Лев, батько-спортсмен виступав у Хорватії. За словами Марійки, фактично перший рік життя дитини Стас не бачив. За 10 років спільного життя "час притирання" відбувся якраз в період коронавірусу. Тому локдаун був для родини вчасним:

Ми провели багато часу разом, я побачив, як росте та формується дитина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Горуна в «Танцях з зірками» про бронзову медаль: «Я не міг уявити, що звичайний пацан, тренуючись у напівпідвальному приміщенні, зможе колись дійти до олімпійського подіуму»

Син – головний вболівальник каратиста Горуни. Свою перемогу Стас присвятив саме маленькому Левчику: "Це для мого сина". Та не встиг чоловік привезти медаль з Олімпіади, як Марічка відправила його по кубок "Танців з зірками"! Тепер Лев – чи не найбільша мотивація Станіслава перемогти у шоу. Марічка зізналася:

Я помстилася за всі роки, коли витягувала його на танцмайданчик, але не вдавалося.

Горуна – майстерний каратист, але ніколи в житті не міг відрізнити румбу від твісту, а тут це ще й треба витанцьовувати!

Я прийшов на проби, мені кажуть: "Пробуй". Я так попробував, скутий: "Яка взагалі різниця, як я ту ніжку поставлю, чи стегном покручу, чи повернусь?". 

Дивіться, як Станіслав Горуна зі своєю партнеркою Даніелою Преап танцюють в шостому ефірі шоу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всі ці рухи стегнами не вкладаються в мою пацанську філософію», – каратист Станіслав Горуна про участь у «Танцях з зірками»

Але спортивний азарт переміг: Стас не звик програвати й взявся за діло з усім запалом. Тому спостерігаймо, чи отримає каратист головний приз шоу!