Параолімпійці на паркеті «Танців з зірками»: надихаючий виступ каратиста, бронзового призера Олімпіади в Токіо Станіслава Горуни (відео)

Танці з зірками
Станіслав Горуна станцював на паркеті "Танців з зірками" разом з паралімпійцями

У «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками» каратист Станіслав Горуна присвятив свій виступ усім спортсменам-паралімпійцям, якими він захоплюється.

Поділитися:

Шостий ефір «Танців з зірками» був присвячений темі «Вечір кумирів». Бронзовий призер Олімпійських ігор у Токіо, каратист Станіслав Горуна присвятив свій танець спортсменам-паралімпійцям. Він сказав:

У вечір легенд я розкажу вам про людей, сила волі яких міцніша за сталь. Вони – потужне джерело натхнення і для мене, і для багатьох інших людей.

Разом з партнеркою Даніеллою Преап Станіслав Горуна виконав чуттєвий віденський вальс під пісню «Вірю в тебе», яку Джамала заспівала наживо. Родзинкою номеру стала участь у ньому паралімпійців. Дивіться, як це було:

У цьому номері взяли участь:

Марина Литовченко – настільна тенісистка, чемпіонка літніх Паралімпійських ігор 2020 у Токіо;

Аліса Колпакчи – паратриатлоністка, багаторазова призерка та чемпіонка етапів Кубку світу, чемпіонатів Європи;

Юлія Батенкова-Бауман – біатлоністка, лижниця, чемпіонка зимових Паралімпійських ігор 2018 у Пхьончхані;

Олег Науменко – фехтувальник на візках, багаторазовий чемпіон України, бронзовий призер Паралімпійських ігор 2016 у Ріо-де-Жанейро;

Тетяна Ліщинська – тренерка з паратриатлону паралімпійської збірної України 2020 у Токіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан у Вечір Кумирів розповіла, чому насправді програла на Олімпіаді в Токіо (номер-СЮРПРИЗ на "Танцях з зірками")

Цей віденський вальс схвально оцінили судді, Станіслав Горуна та Даніелла Преап у сумі отримали 33 бали.

Горуна

Макс Чмерковський так прокоментував даний номер:

Стас Горуна – король танцполу.

Нагадаємо, на Параліміпійських іграх у Токіо наша збірна здобула 98 нагород, встановила 20 рекордів та посіла 6-те командне місце. Пишаємося нашими спортсменами, які надихають досягати поставлених цілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишаємося: 98 медалей та 20 рекордів – здобутки збірної України на Паралімпійських іграх 2020 у Токіо

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі