Володимир Дантес про смерть батька, підтримку Наді та свій новий проєкт: "Дуже класно бути хоробрим, коли ти ні за що не відповідальний"

Володимир Дантес розповів ЖВЛ про те, як пережив раптову смерть батька
Instagram/vladimirdantes

Співак Володимир Дантес розповів про те, як розпочав свій стендап, як пережив смерть батька та чи планують вони з дружиною Надією Дорофєєвою дітей.

Поділитися:

Співак Володимир Дантес, який бере участь в команді мисливців у шоу "Маскарад", ексклюзивно для "ЖВЛ" розповів про те, як розпочав власний проєкт, згадав старт своєї кар'єри, а також розповів про те, як пережив смерть батька та про те, чи планують вони з Надією Дорофєєвою дітей.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: пародія на Тіну Кароль у виконанні Дантеса в шоу "Маскарад":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Маскарад» на 1+1: у образі могутнього Пірата ховався співак Іво Бобул, а казкового Ельфа — прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов

Володимир Дантес переживає нову хвилю популярності, але співів тепер йому мало і восени 2021 він став ще й ведучим і продюсером стендап-шоу, в якому сам взяв участь. Зізнається: бути продюсером — справа не з простих. Гроші на реалізацію проєкту він шукав довгих 2 роки:

Дуже класно бути хоробрим, коли ти ні за що не відповідальний. А тут всюди стоїть мій підпис, і якщо щось піде не так, то винний буду тільки я! Тому я дуже хвилююсь.

А у 2008-му хвилюватися за Дантеса доводилось іншим, коли він, разом із Вадимом Олійником, переміг у "Фабриці зірок". Опікуватися хлопцями, чия популярність невпинно зростала взялася Наталя Могилевська, і новостворений гурт "ДіО. фільми" випускав хіт за хітом.

Наташа дала саме школу. Вона як крутий вчитель. Наталя показала, що треба робити. Пішов тому, що всі дорослішають.

Дантес запевняє: з Могилевською розійшлися друзями та ні про що не шкодують. Але тоді у Києві саме розпочалася Революція Гідності й людям було не до музики. Популярність дуету швидко пішла на спад, тож Вадим вирішив покинути колектив, що для Вови стало несподіванкою:

Завдяки цьому я зрозумів, що можна не тільки співати. Хочеш смачно їсти, подорожувати по світу — доведеться не покладати рук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес літатиме над сценою, а Пікалов з’явиться на мотоциклі: яким буде новий епізод «Ліги сміху»

Тепер у Володимира навіть на інтерв'ю бракує часу. Та такий шалений темп Володимира цілком влаштовує. А от як щодо дитинства?

В дитинстві я не думав бути на сцені, мені здавалося, що це взагалі нереально. Але я прагнув бути в центрі уваги. 

Проте Вова прагнув привернути увагу не лише друзів та вчителів, а й батьків своєю жахливою поведінкою. Спочатку тато намагався просто ігнорувати поведінку сина, а от мама ставилася до дитини з більшим розумінням. 

Я пам'ятаю класний момент, коли мені тато подарував годинник на День народження. Мені чомусь здалося, що це дуже серйозний подарунок.

Зблизила сина з батьком ще одна історія. Коли юний майбутній артист прийшов додому під ранок і напідпитку. 

Мама каже: "Завтра з тобою тато поговорить". Я цього чекав весь день, а тато підходить і каже: "Мама там просила з тобою поговорити, але ти вже доросла людина. Ти можеш робити все, що ти хочеш. Це твоє життя та здоров'я. Але краще щоб мати ніколи тебе не бачила в такому стані. І все! Я думаю: "У мене тато нормальний чувак".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Дантес поділився враженнями про шоу «Маскарад» та розповів про те, якими подарунками вони обмінялися з Надею Дорофеєвою на 10-ту річницю стосунків

Але налагодив свої стосунки з татом Вова занадто пізно, про що тепер дуже шкодує: коли Дантесу було 22, тата раптово не стало.

У нього стався інсульт в 50 років і все. Він був спортсменом... Приїхав на обід, поїв, по якомусь каналу був концерт святковий і там я співав. Якраз в цей момент ми стояли з Вадіком та співали. Тато їв та впав.

Вова важко переживав цю втрату: рятувався роботою, адже відразу довелося їхати на гастролі.

Страшно видаляти номер телефону. Ось тут просто розриває тебе на шматки. Ти видаляєш людину з життя. Все.

Батька Вові, зізнається, надзвичайно бракує, але тепер, коли після його смерті минуло вже понад 10 років, артист згадує його тільки з усмішкою. А от із мамою співак став ще ближчим. Нещодавно вона переїхала до Києва і живе неподалік сина з невісткою, які часто приїздять на сніданок. Надя стала неодмінною частиною їхньої родини й головною у Вовиному серці.

Це, напевно, моя найближча людина зараз. Це єдина людина, з якою я 10 років пліч-о-пліч. Уявіть, скільки ми етапів пройшли з 20 до 33 років. Я не розумію, як можна в цілому існувати без неї. Це дуже дивно, якщо поруч не буде Наді. Надя — це я, я — це Надя.

А от як співоче подружжя відноситься до дітей? Розповіли:

Я не проти дітей, як і Надя, не проти дітей. Деякі кажуть: "лише думаєте про себе", ну так! В цьому прикол життя! Я думаю про себе, Надю та наших батьків. Мені суспільство пропонує терміново створити ще одну людину, щоб ще й про неї думати.

Дивіться сюжет, аби дізнатись усі подробиці: