Учасниця «Голосу країни» Лія Меладзе відверто розповіла «ЖВЛ» про розлучення батьків, брата-аутиста та операцію з видалення пухлини

Учасниця «Голосу країни-12» Лія Меладзе поділилася з «ЖВЛ» подробицями свого особистого і творчого життя.

Поділитися:

Лія Меладзе, яка під час «сліпих» прослуховувань на «Голосі країни» розвернула до себе всі 4 тренерські крісла і зрештою обрала команду DOROFEEVA, запросила до себе в гості «ЖВЛ» і поділилася ексклюзивними подробицями свого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

17-річна Лія Меладзе – донька відомого композитора і продюсера Костянтина Меладзе та його колишньої дружини Яни Сумм. Вона – середня дитина колишнього подружжя. Старша сестра Лії Аліса вже доросла і мешкає окремо, а молодший брат Валерій має порушення аутичного спектру і потребує особливого догляду. Про брата Лія з ніжністю розповідає:

«Іноді в цьому горі в якомусь моменті – величезне щастя. Ми його всі дуже любимо, він дуже гарний хлопчик, емоційний, ніжний. Нам в житті дуже пощастило з тим, що ми можемо винайняти нянь чи відкрити спеціальний центр, щоб Валєрка там навчався».

Лія МеладзеФОТО: Instagram/meladzeliya

Зараз родина Лії проживає в одному зі спальних районів Києва, і дівчина показала «ЖВЛ» свою кімнату, де вона відпочиває, навчається та пише пісні. Лія Меладзе згадує – коли їй було 9 років, її батьки розлучилися. Це сталося у 2013 році після 19 років шлюбу. Про цей важкий період дівчина розказує:

«Всі сварки, які були у нас вдома, звісно негативно відобразилися на моїй психіці. Але після розлучення батьки зробили все, щоб діти безболісно пережили цей період. Тато завжди був якщо не поруч, то на телефоні, або я була у нього. Тобто я не відчувала себе покинутою. Мій тато завжди був найдобрішим, найщедрішим, він найкращий батько на землі. А мама мені чітко дала зрозуміти, що коли розлучаються батьки, діти не розлучаються».

Згодом і Яна, і Костянтин вдруге одружилися, і Лія говорить, що щаслива, якщо їм добре.

МеладзеФОТО: Instagram/meladzeliya

Розповіла Лія і про свої негаразди зі здоров’ям. Наприклад, зізналася, що після мандрівки до Ізраїлю, де на той час тривали бойові дії, досі працює з психологом: бореться з панічними атаками. Крім того, влітку 2021 року дівчина пережила операцію з видалення пухлини на нозі, яку провели в одній з німецьких клінік. Про цей випадок Лія розповідає:

«Я чомусь почала кульгати, у мене боліло стегно. Ми зробили обстеження і виявилося, що в мене у стегні була доброякісна пухлина. У мене не було страху перед раком, все обійшлося чудово, і вже скоро я їду виймати шурупи з ноги».

Ці подій не пройшли безслідно для Лії, адже саме після операції вона написала першу авторську пісню. З 14 років Лія Меладзе є солісткою дівочого гурту «FAR FOR», а нещодавно вона спробувала свої сили на «сліпих» прослуховуваннях «Голосу країни-12» і пройшла в наступні етапи проєкту. Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я вдячна, що мені дали шанс", — Лія Меладзе про перші емоції після фантастичного виступу та реакцію батька

На закиди недоброзичливців про те, що про участь у шоу за Лію домовився відомий батько, дівчина апелює:

«Тато ненавидить домовлятися, ні з ким, ні про що, він не буде цього робити. Все, з чим я зіштовхнувся на «Голосі країни» під час зйомок і репетицій – це все дуже чесно».

Лія Меладзе вже наступного року хоче поїхати до Нью-Йорка, навчатися на саундпродюсера, а поки прагне якомога далі пройти у «Голосі країни». Чи вдасться їй це зробит? Дивіться шоу «Голос країни-12» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.