“1+1 Україна” покаже нові випуски “Світу навиворіт” про Еквадор, які не вийшли в ефір через повномасштабне вторгнення

Світ навиворіт. Україна
Нові випуски Світу навиворіт Еквадор - дивитися на 1+1 Україна

Дивіться прем’єрні випуски улюбленої програми "Світ навиворіт" про Еквадор, які не встигли показати у лютому 2022 року.

Поділитися:

Вже цієї пʼятниці, 11 серпня, о 19:30 на телеканалі  “1+1 Україна” вийде продовження 12 сезону тревел проєкту “Світ навиворіт”, трансляцію якого було призупинено через вторгнення росії. Глядачі зможуть побачити прем’єрні випуски улюбленої програми про Еквадор, які не встигли показати у лютому 2022 року. Дмитро Комаров в кращих традиціях програми відкриватиме незвідані боки далекої країни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де та коли дивитися тревел-шоу "Світ навиворіт" про Еквадор з Дмитром Комаровим

Світ навиворіт

В новому випуску “Світу навиворіт. Еквадор” покажуть продовження надихаючої історії  Вікторії Сальседо - дівчини без 3 кінцівок. Вона отримала травму електричним струмом і втратила обидві руки і ногу. Проте, це не зламало її. Вона займається спортом, живе активним життям і надихає своїм прикладом не здаватись. Як дівчині вдається жити повноцінним життям та втілювати найсміливіші мрії - вона поділиться у випуску. 

Світ навиворіт

Світ навиворіт

У новому випуску Дмитро Комаров розпочне експедицію на головну вершину Еквадору – вулкан Чимборасо (6263 м). Готуватись до сходження на шеститисячник він буде разом із Вікторією Сальседо. Взявши участь у конкурсі краси "Міс Еквадор", Вікторія надихнула своїм прикладом тисячі людей. Але, як виявилося, мрії дівчини набагато масштабніші, ніж боротьба за корону. Її мета – піднятися на найвищу точку країни – вулкан Чимборасо.

«У світі вистачає прикладів, коли альпіністи з інвалідністю сягали неймовірних висот. Але ще ніколи дівчина без трьох кінцівок не піднімалася на висоту понад 5000 метрів. Незважаючи на довгий етап тренувань, Вікторія зупинятися не збирається, доводячи, що всі обмеження лише у голові», – розповідає Комаров.

Гора Чимборасо — національна гордість та державний символ країни, зображений на гербі та прапорі. Проте, гірські вершини приховують безліч небезпек навіть досвідчених альпіністів. Тому, щоб реалізувати мрію Вікторії, потрібна серйозна підготовка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Херсон — це Україна. Назавжди", — Дмитро Комаров розповів про атмосферу у деокупованому місті

Для цього команда проєкту познайомиться з легендою еквадорського альпінізму – Марко Крусом, який піднімався на еквадорську вершину понад 1000 разів. Саме Марко став першовідкривачем багатьох точок на Чимборасо, а його ім'ям офіційно названо один з льодовиків вулкана. За 77 років чоловік побував на найвищих точках планети разом із відомими альпіністами, і зараз продовжує займатися справою всього життя.

Спеціально для «Світу навиворіт» Крус проведе екскурсію своїм незвичайним альпіністським прихистком, що більше нагадує музей. Кожен його куточок наповнений історією, тут зібрано цілу колекцію речей від суперзірок світового альпінізму. Одна з унікальних реліквій – гірські черевики Райнхольда Месснера, відомого альпініста, який першим підкорив усі 14 «восьмитисячників» світу.

Досвідчений альпініст Марко Крус розповість про лякаючі легенди Чимборасо, які виявились реальністю, і проведе для Вікторії ексклюзивний урок підйому в гори. Які несподіванки піднесе гірська вершина ще на першій точці маршруту – дивіться вже цієї пʼятниці о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія рф воює з немовлятами та українськими пенсіонерами: ведучий Дмитро Комаров про ракетні удари по Україні

1+1 Україна в Instagram 

1+1 Україна в Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі