Олена Шоптенко похизувалася стрункими ніжками в міні-шортах

Танці з зірками
Олена Шоптенко похизувалася стрункими ніжками в міні-шортах | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/alena_shoptenko

Танцівниця відвідала Тиждень моди в Парижі.

Поділитися:

Вітчизняні зірки вже встигли похизуватися оригінальними образами на Українському тижні моди і вирушили до Парижа. Так, відома українська дизайнерка Катерина Сільченко навіть продефілювала подіумом разом зі світовими селебріті. Своєю чергою танцівниця й хореограф, учасниця «Танців з зірками» Олена Шоптенко похизувалася стильними вбраннями на паризьких вулицях. 

У своєму мікроблозі танцівниця опублікувала світлини, на яких позує в одязі від українських дизайнерів. На знімку Олена вбрана у піджак й шорти від Artem Klimchuk. Зірка доповнила модний аутфіт чобітками з гострим носом й сережками з камінням.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

«Мене точно не можна назвати модницею. Я рідко ходжу на покази, не стежу за новинками і колекціями. В основі моїх образів — «тренувальний одяг сезонів 2010-2019». Але відвідавши тиждень моди в Парижі, я відкрила для себе щось інше. Це таке джерело натхнення, що я заряджена образами й ідеями на рік уперед. Тут все оточене стилем і творчістю. І місто, і покази, і люди», — поділилася враженнями танцівниця. 

А на відео Шоптенко прогулялася столицею моди у блузі, шортах з високою посадкою і блейзері від Katerina Kvit. Міні-шорти вдало підкреслили стрункі ніжки танцівниці. Також впадають в око трендове намисто з перлинами, туфлі-човники на високих підборах й ідеально вкладене волосся у низький хвіст. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

«Я знову побувала в казці. Вже у Києві усвідомила, в яке чудове місце потрапила. Скільки красивого одягу, місць, людей та їжі я побачила! Париж — безперечно моє нове кохання. Востаннє я була там 10 років тому, на чемпіонаті світу з бальних танців і бачила тільки танцювальну залу й Ейфелеву вежу. Цього разу так і не побачила Ейфелеву вежу, але побувала в наймодніших місцях Парижа, відчувши на собі, як це — бути в центрі світової краси. Протягом двох насичених днів я побувала на показах світових дизайнерів, відвідала офіс Карла Лагерфельда і побачила його команду, приміряла французькі образи, навчилася робити помаду і ще багато чого цікавого. Найближчі кілька днів, а то й тижнів знову бачитиму лише танцювальну залу, проте після поїздки до Парижа дивитимусь на неї зовсім по-іншому», — зізналась Олена. 

Також дивись виступ Олени Шоптенко у шостому випуску «Танців з зірками»:

Більше новин про улюблену танцівницю читай на нашому сайті:

1. Олена Шоптенко розповіла, як коханий підкорив її серце

2. Олена Шоптенко розповіла, як схудла на 18 кг після пологів

3. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

4. Олена Шоптенко закружляла в танці з екс-чоловіком (відео)

5. Молода мама Олена Шоптенко похизувалася рельєфним пресом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі