Українська дизайнерка вийшла на подіум зі світовими зірками

Катерина Сільченко вийшла на подіум Паризького тижня моди | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/katyasilchenko

Катерина Сільченко взяла участь у Паризькому тижні моди.

Поділитися:

28 вересня у Франції в рамках Паризького тижня моди відбувся показ L’Oreal Paris Le Defile. Однією із запрошених моделей заходу стала відома українська дизайнерка Катерина Сільченко. Світлинами з події it-girl поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На подіум зірка вийшла в стильному чорному костюмі. Образ Каті запам’ятався глядачам фактурними плечима та екстремально глибоким декольте. Дизайнерка зізнається, для того, щоб мати бездоганний вигляд на показі, схудла до 53-х кілограмів!

«Мої друзі! Це був не показ, а справжній гімн жінкам. Сильним, гідним, впевненим, веселим, шляхетним! Була така концентрація неймовірної енергії. Ми і сміялися, і плакали від щастя. Музика заворожувала. Мурашки по тілу, настільки сильно пробрало мене та кожного глядача в залі!» – поділилася Сільченко.

Зазначимо, Катерина стала єдиною українкою, яка дефілювала для L'Oreal цього року. Компанію дизайнерці склали такі світові зірки, як акторки Єва Лонгорія, Айшварія Рай, Енді Макдавелл, співачка Каміла Кабейо, супермодель Даутцен Крус та інші.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от camila (@camila_cabello)

Дивися також інтерв’ю Катерини Сільченко для «Світського життя»:

Читай також інші матеріали про дизайнерку:

1. Які образи засвітили зірки 1+1 на Українському тижні моди

2. Кейт Мосс із красунею-донькою сяяли на нью-йоркському Тижні моди

3. Три стильних образи Каті Осадчої на Українському тижні моди

4. Онучка Софії Ротару засвітила стильну вишиванку на Тижні моди в Нью-Йорку

5. Дикий Захід та квіткова романтика: Останні тренди з Тижня моди в Парижі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі