«Мене виховував тільки тато, він побачив у мені талант», – учасниця «Голосу країни» Наталія Миколаєнко вразила фантастичним виступом

Учасниця «Голосу країни» Наталія Миколаєнко вразила своєю щемливою сімейною історією та яскравим виступом.

Головне вокальне шоу «Голос країни-12» продовжує вражати глядачів яскравими виступами учасників під час «сліпих» прослуховувань. Фантастичним було виконання пісні Лілу45 «Восемь» учасницею Наталією Миколаєнко, яка також розповіла глядачам про свою непросту родинну історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я дуже щасливий, що у мене є син!», – Святослав Вакарчук вперше розповів, як народження сина змінило його життя

Наталія розказує, чому вона росла лише з татом:

«Коли мені був рік, мама померла, в неї була онкологічна хвороба. Мій тато завжди вірив в мене, дуже старався, і у нього вийшло замінити мені і маму, і тата. Я присвячую йому свій виступ».

Дівчина зізнається, що саме тато подарував їй максимально багато любові і тепла, і вона ніколи не відчувала себе в чомусь обділеною. Наталія Миколаєнко зазначає:

«Мене виховував один тато, і саме він побачив в мені талант, повів у музичну школу».

На сцені «Голосу країни» Наталія виконала хіт Лілу45 «Восемь», і своїм щирим співом змогла обернути до себе всі 4 тренерські крісла.

Святослав Вакарчук сказав Наталії:

«Буквально з 1-ї секунди я хотів натиснути на кнопку, а потім я вже вирішив насолоджуватися вашим співом і думав: подивлюся, як ви справляєтеся в умовах стресу, як будете триматися. І ви взагалі не розгубилися до останньої секунди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Завдяки сину моє життя стало більш...", – тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук розповів про зміни в особистому житті та новий сезон «Голосу країни»

Оля Полякова звернулася до Наталії:

«Як це круто, що на «Голосі країни» звучать нові прогресивні артисти, нові пісні, відкриття».

А Потап зазначив, що Наталії треба додати трохи свободи у виступ, і він може їй з цим допомогти, якщо дівчина обере його команду.

DOROFEEVA так охарактеризувала виступ Наталії:

«Я зараз просто закохалася. Лілу45 – це нова дуже харизматична українська співачка. Дякую тобі, що ти таку класну пісню принесла сьогодні на «Голос країни».

На цих словах DOROFEEVA на сцені «Голосу країни» відбувся справжній сюрприз і для Наталії Миколаєнко, і для тренерів. Адже підтримати учасницю вийшла виконавиця пісні «Восемь» співачка Лілу45. Вони разом виконали фрагмент цієї композиції.

Ексклюзивно для сайту 1+1 Наталія поділилася емоціями від цього спільного виступу:

«Вона така світла, класна, щира! Я бачила, як вона радіє, що перебуває тут зі мною, і це дуже приємно, дуже!»

Після роздумів Наталія Миколаєнко обрала своїм тренером DOROFEEVA. Свій вибір вона коментує так:

«Я була налаштована піти до Надійки. Я відчула її енергію і зрозуміла, що у нас є багато спільного».

Дивіться виступ Наталії Миколаєнко на "сліпих" прослуховуваннях на "Голосі країни":

Loading...

Дивіться "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на 1+1.

Більше новин