Кулінарний блогер та експерт програми «Сніданок з 1+1» Едуард Насиров розповів, як приготувати смачну і просту страву – рисову локшину з овочами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний та доступний рецепт хумуса з буряка.
РИСОВА ЛОКШИНА З ОВОЧАМИ – ІНГРЕДІЄНТИ
Рисова локшина 300г
Болгарський перець 1шт
Морква 2шт
Часник 2 зубчика
Імбир шматочок
Зелень за смаком
Соєвий соус 2ст.л.
Кунжутна олія 2ст.л.
Рисовий оцет 1ст.л.
Чилі 1шт
Яйце 2шт
Сік лайма 1шт
Мед
ЯК ПРИГОТУВАТИ СОУС ДЛЯ ЛОКШИНИ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт домашнього майонезу з базиліком від Руслана Сенічкіна.
ЯК ПРИГОТУВАТИ РИСОВУ ЛОКШИНУ З ОВОЧАМИ
1. Збийте 2 яйця та вилийте суміш на пательню. Обсмажте яйця та перекладіть їх на тарілку.
Бажано використовувати пательню «вок» – це азіатська тонкостінна сковорідка з високими бортами, яка використовується для приготування овочів, локшини й будь-якої іншої азійської їжі. – розповідає Едуард Насиров.
2. Овочі, порізані товстою соломкою, обсмажте на розігрітій пательні.
Завдяки тонким стінкам пательні овочі обсмажаться швидко і залишаться хрусткими. – наголошує кулінар.
3. Тим часом зваріть рисову локшину.
Рисова локшина корисніша, ніж звичайна, бо не містить глютену. – підкреслив кулінарний блогер.
4. Додайте до овочів соус та порізані на квадратики яйця. Перемішайте.
5. Готову локшину викладіть на пательню до суміші з овочів та яєць. Перемішайте.
6. Викладіть локшину у глибокі тарілки.
Прикрашати таку локшину можна на свій смак: кунжутом чи зеленню.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як приготувати вітамінний салат для схуднення з кольрабі.