Як заморозити кабачки і чому вони корисні: поради у «Сніданку з 1+1» від біологині Дарки Озерної

Як правильно заморозити кабачки на зиму, щоб вони зберегли свої корисні властивості?

Зараз у розпалі сезон кабачків. Як їх заморозити на зиму так, щоб вони зберегли всі свої корисні властивості і при цьому залишилися смачними і поживними? У "Сніданку з 1+1" розповіла біологиня Дарка Озерна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати паштет з кабачків: швидкий покроковий рецепт від Руслана Сенічкіна (відео)

Фахівці зі здорового харчування не даремно дуже полюбляють кабачки. Біологиня Дарка Озерна зазначає:

"Кабачки універсальні, бо вони чудово поєднуються з усім: і з солодким, і з солоним, і з сиром, і з ягодами, з них роблять і супи, і варення".

А, наприклад, поєднання кабачка з цукром і лимоном дає нам смак ананасу, зауважує біологиня. Такі невеличкі секрети корисно знати в умовах війни, коли ціни в магазинах на наші звичні смаколики бувають захмарними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спагеті з кабачків: Руслана Писанка приготувала кабачки з куркою та часниковою заправкою (рецепт)

Дала Дарка Озерна і поради щодо заморожування кабачків на зиму:

"Якщо ви хочете заморозити кабачки, ви їх можете розрізати навпіл, запекти, а вже потім морозити. Таким чином з кабчаків вийде зайва рідина, вони стануть м'якими і компактними".

Смак таких заморожених кабчаків буде дуже ніжним і в той же час насиченим, при цьому вони зовсім не втратять своїх корисних властивостей. Дарка Озерна розказує:

"Запечений кабачок м'який, більш концентрований, його смак збережеться".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як заморозити кабачки на зиму: 5 простих способів.

Дивіться, як Дарка Озерна розповідає подробиці про корисні властивості кабачків та про те, як їх заморозити на зиму:

Loading...

Більше новин