Стала відома нова ведуча голдруму на шоу «Танці з зірками»

Вже 5 вересня о 21:00 стартує новий сезон найграндіознішого шоу країни – «Танці з зірками». Цьогоріч глядачів вражатиме оновлений склад суддів, оновлена креативна команда, оновлений склад танцюристів та… нова ведуча голдруму!

Вчора, 2 вересня, телеканал 1+1 презентував новий сезон «Танців з зірками», що стартує вже в неділю 5 вересня о 21:00. Були представлені всі учасники сезону, вперше заявлено оновлений склад танцюристів. Про оновлену креативну команду розповіла головний хореограф цього сезону Олена Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ1+1 оголосив ім’я нового креативного продюсера «Танців з зірками»

Оновлену суддівську панель представив Максим Чмерковський, україно-американський танцівник, чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars.

Не оминули зміни і склад ведучих: цьогоріч у голдрумі зіркові пари зустрічатиме Іванна Онуфрійчук.  Нову ведучу представив незмінний конферансьє головного паркету країни — Юрій Горбунов.

Ти в голдрумі тепер будеш, як господиня приймати зірок, заспокоювати, вітати, іноді тримати паузи. Періодично я буду приходити до тебе та дивитися чи все добре, але пам’ятай: я – строгий партнер.

Іванна пообіцяла не підвести та додати новизни у звичний формат спілкування із зірками після та до виступів: 

Для мене неймовірна честь стати обличчям голдруму. Я обіцяю, що у цьому сезоні голдрум буде не таким, як завжди. І, звісно, Юро, я чекаю твоєї підтримки.

На зірковому балконі під час першого ефіру зутрічатиме учасників співак Макс Барських. Ведучий зіркового балкону змінюватиметься щоефіру.

Нагадаємо, придбати квитки на прямі ефірі грандіозного шоу "Танці з зірками" можна вже за посиланням:



Що відомо про Іванну Онуфрійчук

Родом з Вінницької області. В 14 років отримала музичну освіту по спеціальності фортепіано. 9 років співала у церковному хорі. Навчалася в Академії митної служби України (м. Дніпро). Під час навчання займалася моделінгом та акторською майстерністю. Згодом взялася опановувати професію телеведучої – закінчила телешколу як ведуча інформаційних програм. Працювала ведучою музичного каналу та ведучою авторського інфотеймент-проєкту. Одружена.

Дивіться сюжет про те, чим дивуватиме новий сезон "Танців з зірками", що стартує вже в неділю 5 вересня, о 21:00:

Loading...

Більше новин