"Я обов’язково повернусь", — історія співочої далекобійниці Ірини Перегрим

Голос країни
Співачка та далекобійниця Ірина Перегрим з "Голосу країни-12" розповіла, що обов'язково повернеться у шоу наступного сезону

Ірина Перегрим розповіла, що повернеться на "Голос країни-12".

Поділитися:

На “Голос країни-12” приїхала далекобійниця з Львівщини Ірина Перегрим, яка заспівала пісню Тіни Кароль “Show me your love”. Ірина — інтернет-зірка. Її відео, в яких вона співає в кабіні фури, набирають у соціальних мережах більше мільйону переглядів. Проте, на жаль, на "Голосі країни" Ірина не змогла повернути крісла тренерів та вибороти шанс брати участь у шоу. Ексклюзивно для сайту 1+1 розповіла про те, до якого тренера мріяла потрапити та чи повернеться у наступному сезоні “Голосу країни”.

Ірина Перегрим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з багатодітної сім’ї з фірмовим голосом та кіборг, який довів усіх до сліз: хто зміг розвернути крісла тренерів у першому випуску «Голосу країни-12»

Ірина зазначає, що їй дуже подобається її професія. Під час керування фурою жінка співає улюблені пісні:

Бути далекобійницею — це дуже круто: ти їдеш на великій машині, всі на дорозі тебе бояться та поступаються тобі. Ти високо сидиш та далеко бачиш. Кожного дня ти в іншій країні. Я їжджу по Європі та співаю різні пісні. 

Далекобійниця вирішила не тільки співати за кермом для свого задоволення, а й завантажувати відеоролики зі співом у соціальні мережі. Ролик, у якому Ірина Перегрим співає пісню Надії Гураль “Чужина” набрав півтори мільйона переглядів у фейсбуці:

Я захотіла в першому своєму відео заспівати у фурі. Щоб було видно кермо, крісло. Хотілося показати, що я далекобійниця. Все було не професійно, звичайно, без мікрофона. Виклала ролик на свою сторінку у фейсбуці. Буквально за кілька днів воно набрало понад 1,5 мільйонів переглядів. Я спочатку думала, що це глюк соцмережі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліє Хаджабадінова про підтримку з Криму: "Мої соцмережі переповнені повідомленнями від земляків — це дає наснагу йти далі"

Після виступу Ірини Перегрим, коли ніхто не обернувся, Оля Полякова сказала:

Двері не завжди відкриваються з першого разу: іноді з другого, третього… Але їх треба відкривати.

Ірина зізналася: хотіла потрапити до команди Потапа. Олексій, коли дізнався про це, пообіцяв далекобійниці зробити разом відеоролик:

Я вас не покину. Зробимо якусь інтернет-фішку: сядемо разом в машину та заспіваємо.

Чи повернеться співачка наступного року? Ірина Перегрим зауважила:

“Голос країни” — це мій найжаданіший крок до мрії. Я обов’язково повернусь. Я просто хочу, щоб ті люди, які в мене вірять та в яких вірю я, обов’язково мене почули, щоб їхні душі та мрії нарешті розкрилися. Я сподіваюсь, що вони будуть відпочивати душею на моїх майбутніх концертах та виступах.

Ірина Перегрим

Дивіться відео виступу Ірини Перегрим: 

Новини по темі