Анна Трінчер згадала про свою участь у шоу "Голос країни": "З цього проєкту і справді почалося моє життя"

Голос країни
Анна Трінчер згадала про свою участь у шоу "Голос країни": "З цього проєкту і справді почалося моє життя"

Співачка, актриса та блогерка-мільйонниця натхненно розповіла про свій шлях до суперфіналу шоу "Голос країни".

Поділитися:

Анна Трінчер декілька разів брала участь у шоу "Голос країни": у 2015 році вона була учасницею другого сезону «Голос. Діти» та у 2018 році учасницею восьмого сезону «Голос країни».


Вже сьогодні о 21:00 на 1+1 новий випуск шоу "Голос країни": повернення Тіни Кароль, хірург, який лікує голосом, та фіналістка «Голос.Діти-5». Не пропустіть!
 

На сліпих прослуховуваннях Анна Трінчер виконала пісню Джамали «Злива». Своїм співом дівчина розвернула відразу 4 тренерські крісла і обрала наставником Джамалу. 

На восьому сезоні проєкту "Голос країни" дівчині вдалося увійти до трійки суперфіналістів. Анна Трінчер натхненно та вдячно згадує свою участь у шоу, про що зробила зворушливий допис в Instagram, опублікувавши фрагменти своїх виступів.

Щиро та всім серцем люблю проект «Голос…»
«Життя починається з Голосу» —  гасло цього проекту, з якого справді почалося моє життя. Маленькою мене привели на один із ефірів першого сезону. Це так вразило мене, я найбільше у світі хотіла стати дорослою, щоб одягти таку саму красиву сукню і вийти на цю сцену. Я мріяла, щоб мені так само аплодували, щоб за мене голосували і мене обирали серцем❤️

Анна Трінчер Голос країниФотоархів: Анна Трінчер на "Голосі країни"

Відтоді задля втілення своєї мрії в життя Анна Трінчер пройшла непростий шлях. Дізнавшись через рік про набір на дитячий сезон проєкту, стрімголов помчала на кастинг, але отримала відмову. 

У той рік мені вдалося зіткнутися з проектом тільки як балет,  але і це було для мене великою нагородою ❤️ "Щоб мені цього не коштувало, я вийду на цю сцену", – промовляла я, репетируючи номери інших учасників, і все недаремно. У цей момент мене, ніби почув Бог, хоч і втілив задумане через 3 роки! Другий сезонний проект не відбувся, але я не впадала у відчай і чекала ще одного, третього кастингу. І ось я виходжу на цю сцену як учасниця. Руки тремтять, мені потрібно самій собі акомпанувати....

Дівчина зізнається, що навіть не відразу повірила, коли розвернулося перше тренерське крісло. Відчуття "сну" минуло лише тоді, коли згодом і друге крісло теж розвернулося... В наставники Анна обрала Наталію Могилевську. Дівчина дійшла до етапу вокальних боїв, де поступилася Михайлові Цареві — учаснику вже цьогорічного 12-го сезону "Голосу країни". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧому на сцену "Голосу країни" повернувся фіналіст "Голосу. Діти": історія Михайла Царя

Анна не залишала мрії підкорити сцену "Голосу країни" і у 2018 році їй це вдалося, адже Трінчер змогла дійти до фіналу проєкту під наставництвом Джамали.

І ось я вже суперфіналістка «Голос країни-8»! Дорослого "Голоса"! Я пройшла до суперфіналу! Як собі і обіцяла ❤️ Так, я не виграла цей сезон. Але до цього дня роблю все, щоб гордо носити звання суперфіналістки 8-го сезону, роблю все, щоб знову прийти на сцену цього проекту як запрошений гість, а потім і натискати на ту саму заповітну червону кнопку!

Анна Трінчер Голос країни

На завершення Анна Трінчер на власному прикладі дала пораду всім, хто на шляху здійснення своєї мрії:

Ось такий мій шлях... наповнений складнощами, щирим бажанням, перемогами та невдачами. Мені знадобилося 3 роки щоб бути в команді дитячого "Голосу" та 6 років, щоб стати суперфіналісткою дорослого "Голосу"❤️ Все що я можу сказати після цього — вірте завжди у себе. Опускаючи руки — піднімайтеся знову і знову. І вас обов'язково почують!

Неймовірні емоційні історії учасників проєкту "Голосу країни" дивіться щонеділі о 21:00 на 1+1

Новини по темі