Чому на сцену "Голосу країни" повернувся фіналіст "Голосу. Діти": історія Михайла Царя

Голос країни
Михайло Цар: на сцену "Голосу країни" у 12 сезоні повернувся суперфіналіст "Голосу. Діти"

На сцену "Голосу країни-12" завітав суперфіналіст 2 сезону "Голос. Діти".

Поділитися:

На сцену “Голосу країни” прийшов 21-річний Михайло Цар з Чернівців. Мета хлопця – нарешті покінчити з роботою, яка не приносить задоволення та продовжити свій музичний шлях. Михайло був суперфіналістом другого сезону “Голосу. Діти” у 2015 році. Минуло 7 років: сьогодні він своїм виконанням пісні John Legend “All of me” розвернув крісло Святослава Вакарчука. Про те, наскільки відрізняється дорослий “Голос країни” від дитячого та які плани на проєкт розповів ексклюзивно для 1+1.

Михайло Цар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки теж проходять кастинг: як відбирають тренерів у шоу «Голос країни» (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Зараз Михайло закінчив коледж та працює консультантом у меблевому комплексі. Проте зазначає, що це заняття йому не до душі — хотів би далі розвиватися як музикант:

Я прийшов на “Голос країни”, аби нарешті покінчити з роботою, яка не приносить мені тої ейфорії, яку я відчуваю від написання пісень, сидячи за фортепіано з чашкою чаю та нотним листком. Коли я вибиваю собі вихідний день, я просто сідаю за фортепіано та пишу, граю, щось виспівую…

Михайло зазначив, що вірить у себе як у перспективного та креативного артиста:

Для мене “Голос країни” – це майданчик, який збирає у собі дуже багато крутих людей. Це хороший старт для артиста-початківця, який мріє про велику сцену.

Надя Дорофєєва доповнила:

Міша, ви маєте стати співаком, а не продавати меблі.

Михайло Цар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецпроєкт «Другий шанс» на Голосі країни-12: як будуть боротись за перемогу учасники п’ятої команди

Михайло вже вдруге на сцені “Голосу країни”: він дійшов до суперфіналу другого сезону “Голосу. Діти”. Під час участі у шоу у хлопця сталося перше кохання: він зрозумів, що має почуття до Анни Трінчер. Вони разом були в одному сезоні. Разом з нею Михайло співав на етапі боїв, а після виступу прям на сцені зізнався Ані у своїх почуттях та подарував сережки у формі знаку нескінченності. Трінчер була неймовірно розчулена вчинком Царя та сказала, що буде пам’ятати Михайла завжди. Після участі у шоу Михайло, бувши 14-річним хлопчиком, багато виступав і навіть їздив з Потапом у тур. Але у 16 років у нього відбулася мутація голосу, що стало ударом для Михайла. Як пояснив Михайло, пройшло вже дуже багато часу, але єдине, що залишилось незмінним – це його бажання бути на сцені: 

Я вже далеко не той маленький Міша, який був на “Голосі. Діти”. Зараз я вже інший Міша – дорослий, знаю, чого я хочу від проєкту. Теперішній я собі набагато більше подобаюсь, ніж той малий Міша, який був у “Голосі. Діти”. 

Чим відрізняється проєкт "Голос країни" від одноіменного дитячого шоу? Розповів:

На дорослому “Голосі країни” конкуренція зашкалює, дуже потужні сформовані вокалісти. Особливо непросто, коли чекаєш на свій виступ, бо хвилюєшся по-різному  і за себе, і за інших учасників.

Михайло Цар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова розповіла, чи є шанс у її доньки стати учасницею «Голосу країни», та кого з тренерів більше всього боялася

Михайло зазначив, що не очікував, що до нього повернеться Святослав Вакарчук:

Насправді у мене не було вираженої думки, до кого я хочу. Я просто співав. Людина, яка відчує мою енергетику і талант, повернеться незалежно від того, наскільки я правильно та чисто заспіваю. Я чесно скажу, заспівав гірше у порівнянні з тим, як я співав на репетиціях. І неочікувано повернувся сам Вакарчук! Він розгледів в мені те, чого не розгледів ніхто з інших тренерів, за що я йому дуже сильно вдячний. 

Хлопець розповів, що бачить Святослава вперше: майже уся його родина була на концерті Вакарчука, а він – ні. Тому для Михайла такий результат “сліпих” прослуховувань є особливим:

Мого запалу вистачить не тільки до фіналу, а й до самої перемоги! 

Сам зірковий тренер, Святослав Вакарчук, зізнався:

Так, як ви інтонуєте, поки що за сьогодні не інтонував ніхто. Це комбінація, яку я шукаю: гарний тембр голосу та музикант одночасно. Особливо я це помітив тоді, коли ви розслабились, що я до вас повернувся. Я знаю, як з такими працювати. Я сам такий.

Михайло Цар

Дивіться виступ Михайла Царя на “сліпих” прослуховуваннях:

Новини по темі