Дівчина, яка розвернула всі крісла на "Голосі країни-12": чим здивував виступ Вероніки Слюзалек

Голос країни
Чим тренерів здивувала Вероніка Слюзалек: дівчина, яка розвернула усі крісла

На "Голос країни" прийшла артистка, яка написала вже понад 40 пісень у власному стилі.

Поділитися:

На сцену “Голосу країни-12” вийшла 26-річна киянка Слюзалек Вероніка, яка розвернула одразу чотири крісла тренерів своїм нестандартним виконанням пісні KALUSH “Додому”! Кому дівчина присвятила виступ та якого тренера обрала розповіла ексклюзивно для 1+1.

Слюзалек Вероніка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра від тренерки "Голосу країни-12" DOROFEEVA: raznotsvetnaya (ВІДЕО)

Вероніка – артистка та авторка, яка написала вже понад 40 пісень. Вона має власний проєкт. У своїх піснях обожнює міксувати стилі: може вдало поєднати регі, поп, рок та етніку. Розповіла, що присвячує свій виступ бабусі, адже вона все життя її дуже підтримує та мотивує:

Я попросила її зробити маленький оберіг, з яким я можу вийти на сцену. Вона мені написала на маленькому папірчику побажання. Бабуся, я тебе дуже-дуже люблю! Дякую за все!

На “Голос країни” дівчина прийшла, аби ділитися своєю творчістю. І показала це й через вибір пісні, яку виконала у цікавій обробці: 

Я принесла у цю пісню нову форму. Я хочу показати, що можу реально круто міксувати стилі. На мене будуть дивитися мільйони людей, мені потрібна ця можливість.

Слюзалек Вероніка

До співачки обернулися усі чотири тренерські крісла! Вона зізналася, що не очікувала такого результату та внутрішньо благала, аби повернувся хоча б хтось один. Проте вочевидь талісман бабусі все ж спрацював! Дівчина довго вагалася, і зрештою обрала Потапа:

Оля Полякова, Ви – кумир моєї бабусі! Вона не очікувала, що Ви натиснете кнопку. Святослав, я була дуже здивована, що ви повернулися, дякую. Надя, ви сонечко й у нас реально є дуже багато спільного. Проте я обираю Потапа! Мрії збуваються!

Потап підкреслив, що знає, що робити з таким артистом, як Вероніка:

Яка ви щира та артистична дівчина! Мені дуже сподобалась різноманітність ваших ходів, які ви показали. Я знаю, що з вами робити: як попрацювати з вами у сучасному фолку, регі та міксувати, щоб це був ваш фірмовий стиль надалі у вашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відверті зізнання Потапа про його дует з дружиною та рок-виступ лікаря-реаніматолога: як пройшов четвертий епізод «Голосу країни-12»

Слюзалек

Чому дівчина обрала Потапа, не дивлячись на те, що Святослав Вакарчук повернувся першим? Прокоментувала:

Я так відчувала. Було дуже важко вибрати, бо я не очікувала, що за мене будуть боротися. Я дуже сподіваюсь, що мій вибір правильний. У мене збулася мрія дитинства, адже я виросла на піснях Потапа. Він пише пісні, він продюсер та знає, як зробити з виконавця зірку.

Окрім 4 тренерів, які розвернулися, дівчину очікувала ще одна приємна несподіванка — її підтримати прийшов гурт KALUSH, фіналіст нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення 2022". Хлопці зізналися, що їм дуже сподобалося таке незвичайне виконання їх пісні та щиро побажали дівчинці успіхів. І, звичайно, заспівали разом. Дивіться відео виступу Вероніки:

Новини по темі