Феноменальний скрипаль на "Голосі країни-12": "Дружина мене змусила піти на кастинг"

Голос країни
Учасник Голосу країни Дмитро Ротькін вразив всіх грою на скрипці

Учасник «Голосу країни» Дмитро Ротькін вразив віртуозною грою на скрипці.

Поділитися:

23 січня о 21:00 розпочався 12-й сезон «Голосу країни». Учасник сліпих прослуховувань, одесит Дмитро Ротькін вразив усіх віртуозною грою на скрипці та поділився секретами свого особистого життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни – 12» на 1+1: у столиці відбулася презентація шоу

Дмитро Ротькін розповів, що почав грати на скрипці з 4 років за бажанням своєї мами. Зараз він професійний музикант, грає на круїзних лайнерах. Незважаючи на те, що робота і мандрівки приносить йому багато яскравих вражень, Дмитро зізнався, що дуже сумує за сім’єю, особливо за 7-річною донькою Поліною. Адже круїз займає до 2-3 місяців, і в цей час Дмитро знаходиться поза родиною. Ротькін каже:

«Це дуже складно, тому що тривалий проміжок часу я знаходжуся не вдома. Я сумую за сім’єю щодня, особливо за дитиною. Хочу мати більше роботи на континенті, що дозволить мені бути разом з сім’єю, донькою».

Ротькин

Скрипаль нарікає, що брати участь у житті родини дистанційно дуже важко, адже ти фактично існуєш у іншому вимірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Ексклюзивно для сайту 1+1 Дмитро Ротькін розповів, для чого вирішив взяти участь у «Голосі країни»:

«Я прийшов сюди заради творчості і сім’ї, і хотілося себе показати. В основному виконавці користуються гітарою чи фортепіано і мало хто знає скрипку. А тим більше в такому жанрі, як рок-н-рол. Я хотів показати, що скрипка – це інструмент широких можливостей у правильних руках».

Ротькін

Хто ж підштовхнув Дмитра до рішення взяти участь у головному вокальному шоу країни. Він розказує:

«Моя дружина сказала: «Давай!» Вона фактично змусила мене піти на кастинг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

На сцені «Голосу країни-12» Дмитро Ротькін виконав хіт Чака Беррі Johnny B. Goode. Його виступ супроводжувався віртуозною грою на скрипці.

До музиканта повернулися Оля Полякова та DOROFEEVA.

DOROFEEVA так прокоментувала виступ Дмитра:

«Ви сміливий, сучасний, справжній талант, безумно харизматичний персонаж. Але мені було би цікаво в якийсь момент все ж прибрати скрипку, бо хочеться почути більше ваш голос. Якщо ви готові до експериментів, йдіть до мене».

Оля Полякова не хотіла втрачати такого музиканта зі своєї команди, тому сказала:

«Я диригент за освітою. Я можу забрати у вас скрипку і дати щось інше: барабани, труба, віолончель, на вибір будь-який музичний інструмент. Ви дуже класний, енергійний, самобутній, крутий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Оля Полякова у свій День народження зізналася: "Багато років я була собою незадоволена"

Не дивлячись на те, що Святослав Вакарчук не обернувся до Дмитра Ротькіна, він все ж прокоментував його виступ:

«Якби це був не «Голос країни», а «Скрипка країни», я б точно повернувся через 10 секунд. Граєте на скрипці ви чудово, але, на жаль, такої вільності і польоту мені особисто у вашому голосі не вистачило».

Ротькін

Дмитро Ротькін обрав у якості свого зіркового тренера DOROFEEVA і пояснив це Каті Осадчій на бекстейджі так:

«Мені захотілося переконати її, що мені треба залишитися з інструментом. Це і буде челендж».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

На запитання від сайту 1+1, чи готовий він до експериментів з Надею, Дмитро відповів, що сподівається на перемовини з нею з приводу свого інструменту. А також пожартував:

«В принципі, законодавство забороняє забирати власність. Я сподіваюся, що залишуся зі скрипкою».

Чи вдасться DOROFEEVA розкрити Дмитра Родіна зі сторони співака, а не скрипаля, побачимо у наступних ефірах «Голосу країни». Дивіться «Голос країни-12» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі